Finns det kondomer som både är extra stora och tunna?

Hej,

finns det kondomer som både är extra stora och extra tunna? det finns ju grande och thin, men finns det en lättillgänglig kombination som jag inte känner till? jag tycker det är skönare utan kondom, trots att jag har fitta. och storleken spelar roll, true story.

/r

Hej R!

Jag håller med; storleken har betydelse. En kuk kan se ut på många olika sätt och finnas i olika storlekar. Därför är det extra viktigt att hitta en passform som passar för kuken.

I sexbutiker eller kondomerier i olika storstäder finns det ofta större urval än i vanliga mataffärer. Prova er fram till vilka som är skönast, både för dig och personen med kuk.

Nu vet jag ju inte HUR stor kuk din sexpartner har, men här är några olika kondomer. RFSU:s Grande är inte som den tidigare uppgåvan Okeido tjockare än andra kondomer. Men det finns ett hav av olika kondomer. En kondom som är extra lång är Performa med glidmedel på insidan som gör penisen mindre känslig. Durex Pleasuremax är en extra stor kondom med knottror och räfflor. Sedan finns Special Edition som finns i olika färger och smaker. Featherlite Elite  är också tunn.

Men som sagt, testa er fram och kolla runt på de olika kondom och sexleksakssajterna för att hitta den som passar er bäst!

Lycka till och ha det kul!

Varma hälsningar, Robert

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".