Men HUR skönt var det då?

-         Skönt det var att komma…
-         Mmm…

I mitt huvud: ”ska jag säga det, ska jag fråga det? Shit det är för perfekt stämning, jag pallar inte det, jag säger det nu!

-         Hur skönt var det på en skala från ett till..
-         Matilda, förstör inte allt nu.
-         Nej… nej, förlåt.

Vad fan är grejen med det där egentligen? Varför måste man veta HUR skönt det var? Som om det vore möjligt att ens beskriva eller betygsätta. Om jag lagar mat och middagsgästen påpekar att det var väldigt gott så envisas ju inte jag med att tvinga gästen att beskriva hur gott det var.

Det är som om det inte är bekräftelse nog att få någon att komma, man måste få ännu mer ut av det. Som att gå på ett utvecklingssamtal med chefen som säger ”du är jättebra, bra jobbat!” Då undrar man ju varför och vad man har gjort som är bra, men det är inte säkert att man vågar fråga.

Att fråga hur skönt det var medför ju faktiskt vissa eventuella risker. Risk för irritation. Risk för ett svar man kanske inte hade väntat sig, typ ”helt okej”.

Dessutom, om man tänker efter lite, är det inte ganska hjärndött att fråga någon som precis kommit om det var skönt? När är en orgasm inte skön?

Frågan ”var det lika skönt för dig som det var för mig?” är en klassiker likväl som den är så sjukt onödig.

Nä, jag ska sluta fråga. Som i Beatleslåten. Let it be, let it be, let it be… just an orgasm.

/Matilda