Är det skönare att komma tillsammans än själv?

Lika svårt som det är att beskriva en orgasm tycker jag det är att beskriva skillnaden mellan att komma själv och att komma med någon annan. För det är skillnad. Om det ena är bättre än det andra, det är dock svårt att säga. Fan, jag vet inte..

Med att komma tillsammans menar jag inte att komma samtidigt, det om nåt hade ju varit fetare än allt, men det är ju i ärlighetens namn en raritet. Inte en utopi, men det har aldrig hänt mig i alla fall.

Nej, jag pratar om skillnaden mellan att fixa orgasmen själv och låta någon annan göra det. Jag upplever det som att ansträngningen är desto större när man försöker uppnå klimax med någon annan. När man gör det själv vet man oftast precis vad som ska göras för att komma dit så snabbt som möjligt, men när någon annan får kommandot krävs ett större fokus.

Jaja, jag och mina ständiga matmetaforer, men det är ju lite som skillnaden mellan att äta en jävligt god måltid själv och att dela den med någon annan. Right?

Vad tycker du, finns det någon skillnad?

/Matilda

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".