Gloryholes och dubbelpenetration

Ett gloryhole är ett hål i väggen mellan två rum. Där kan man stoppa in sin penis (ja eller vad man nu gillar att stoppa in: hand eller tår funkar också). Det blir svårare att föra in sin fitta genom en vägg men det kanske är obvious? Nåväl, på andra sidan kan då kroppsdelen väntas på för att ha sex med.

Gloryholes kan finnas både på sexklubbar men även på vissa ställen på offentliga toaletter. Själva grejen med gloryholes är kanske just att en avsugning eller avridning kan ske anonymt, oftast i en mystisk och dunklare miljö. I själva hålet finns det ibland en slags glugg man kan öppna och stänga. Om man drar med fingret längst med hålet, betyder det ofta: hej här är jag och jag vill ha kuk. Om gluggen stängs bör du förstå: nej tack, sök vidare på annat hål(l).

Själva miljön påverkar nog starkt tror jag när man skapar en erotisk stämning av det anonyma mötet. Den sexuella spänningen kanske också byggs upp i själva sökandet, hittandet och ”betäcka” den andra sexuella partnern. Detta kan ju ske lite olika, kanske har du spanat in en person i baren och med blicken drar in henom till darkroomet? Du kanske vistas på en strand och väntar på någon snygging medan du diskret tvättar händerna och med en nick pekar mot gloryholet.

En sak jag har skrattat förnöjt åt att jag kom på är att det faktiskt sker en dubbelpenetrering. Kuken penetrerar både igenom ett vägghål och sedan in i en hals, röv eller fitta.

Men vad är det som många tycker är bra med en glory hole penetrering? Du slipper ju närheten och ett möte ansikte mot ansikte. Sexet kan bli lite töm och glöm, sug och sprut och snabbt kunna dra på sig brallorna och kila hemåt. Om du själv fantiserar om att i framtiden ha anonymt sex genom glory holes, rekommenderar jag att inte ta sperman i munnen och använda kondom om du sätter på eller påsatt!

/Robert

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".