Toapapperhållare visade sig vara den perfekta dildon

"Den följande intressanta erfarenheten hade jag 2006. Jag bor i Brasilien, där jag jobbar som dietist i en multinationell matindustri. De hade sänt mig på en kurs i Prag, Tjeckien. Jag var stand-in för en annan person, som hade blivit sjuk dagen innan avresan, så jag hade mycket liten tid att förbereda mig för resan. När jag kom fram till hotellet, efter 26 timmars resa, så var jag inte bara uttröttad, men också STENKÅT! Det verkar som om flygresor alltid hetsar upp mig enormt, så den snabba utlösningen jag hade fått på toaletten på flygplanet var långt ifrån tillräcklig.

Men till min förskräckelse, när jag kom fram till hotellet upptäckte jag att jag hade glömt att packa ner min leksakslåda. Och eftersom det var så sent på kvällen hade jag ingen förhoppning om att finna en öppen sexshop som skulle kunna hjälpa mig. Så ännu en gång skulle jag bli tvungen att låta fingrarna spela på min klitta, något som jag brukade tycka mycket om tidigare men som jag nu nästan hade övergivet helt för modernare leksaker.

Men, som man brukar säga, ju större nöden är desto närmare finns lösningen. I det här fallet på mitt hotellrums toalett. Vad som först såg ut att vara en ordinär toalettpappershållare visade sig vara den bästa dildo en tjej kan önska sig. Jag red den med stor entusiasm och kom snart i en av de allra bästa orgasmerna jag någonsin fått i mitt liv! Därefter glömde jag helt alla sexbutiker i Prag eftersom min ståldildo höll mig upptagen och totalt tillfredsställd under hela min vistelse på hotellet. Vilken underbar känsla att känna det kalla stålet omslutas av min heta fitta!"

/Dietisten

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista