"Det pirrar i hela kroppen så fort någon gör något med mitt hår". Foto: Jessica Gow Kod/SCANPIX
Tio saker om min sexualitet

"Blir otroligt avtänd när en kille pratar snusk i sängen"

Dagens tio saker är skrivna av signaturen L.

1: Jag gråter alltid efter att ha onanerat mig till orgasm. Vilket gör att det bara inträffar typ en gång i halvåret, då det inte är direkt roligt att få sig själv att gråta.

2: Det pirrar i hela kroppen på mig så fort någon gör något med mitt hår. Drar fingrarna igenom det, flätar det, kammar mig, vad som helst... Om jag hade pengar skulle jag lätt gå till frisören en gång i veckan bara för att det är så jäkla skönt!

3: Jag hatar snuskprat i sängen. Det finns absolut ingenting som kan få mig så avtänd som en kille som säger "mhm, gillar du att suga kuk, säg att du gillar det!". Nej tack, har jag lust att höra så många "fuck meeee!" som möjligt på kortast tid kan jag titta på porrfilm istället...

4: Jag har haft sex på sjukt många udda ställen, och är lite av en exhibitionist som inte har något emot att ta risker. Bland annat har jag haft sex på fönsterbrädan i ett hotellrum (utan gardiner, såklart), utomhus på diverse ängar och stränder, i bilen på parkeringsplatser och skogsvägar, i sjöar, i skolan, på kontoret på mitt exjobb.

5: Under mitt fyraåriga förhållande med mitt ex så fejkade jag nog 99,5% av alla orgasmer. Jag vet inte riktigt varför, men när man väl har börjat är det svårt att sluta. Du kan inte gärna "få orgasm" varenda gång i ett år för att sedan plötsligt bli hur svår som helst att tillfredsställa.

6: Jag har provat på alla möjliga typer av sex, dominant sex, sadomasochistiskt sex, analsex, bondagesex, matsex etc. Fast egentligen är jag inte så förtjust i penetrerande/omslutande sex alls, men har aldrig ryggrad nog att säga det. Men ärligt talat hade jag inte blivit ledsen alls över att vara tillsammans med impotent man, snarare lättad.

7: Jag är smått skadad efter att ha haft overkligt många "snabbisar" ihop med mitt ex (som av olika anledningar väldigt sällan hade tid mer än 10 minuter i sträck) och stressar alltid igenom både förspel och sex. Ingen rolig egenskap direkt, som jag försöker jobba bort!

8: Förutom håret och hårbotten har jag inga direkt ovanliga erogena zoner, bara halsen, brösten, örsnibbarna (det finns inget som är så jävla sexigt och upphetsande som någon som nafsar mig i örsnibben), typ det vanliga. Däremot går jag igång på att ta på killars händer och höfter.

9: Den yngsta jag har haft sex med var 5 år äldre än jag, den äldsta 27 år äldre. Jag har svårt att tända på killar i min egen ålder för att jag av nån outgrundlig anledning har fått för mig att dom är själviska, dumma, okultiverade, tafatta och dåliga i sängen. Borde verkligen jobba bort det också.

10: Även om jag avskyr när det pratas i sängen (åtminstone prat av det snuskiga slaget), så älskar jag att låta! Jag borde egentligen förbjudas att ha sex i hyreshus eller på hotell, för så som jag skriker/stönar/flämtar kan jag säkert väcka alla grannar inom en mils radie.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".