"Jag älskar händer! De är vackra och attraktiva att titta på" Bild: dhammza/flickr/cc
TIO SAKER OM MIN SEXUALITET

"Jag tycker det är jätteroligt att slicka fitta"

Dagens tio saker är skrivna av signaturen Yrja, 21.

1: Jag var helt säker på att jag var lesbisk nästan hela mina tonår, och fick en smärre identitetskris när jag var 17 och insåg att jag faktiskt tänder på killar.

2: Jag har haft sex med 13 män och 2 kvinnor. Så gott som alla är i första hand mina kompisar. Jag gillar kompissex, man känner varandra och det blir inte så konstigt, men jag slipper vara romantisk och leka förhållande för det.

3: Jag onanerar så ofta jag är ensam hemma och kommer åt, helst någon gång om dagen. Ibland tittar jag på amatörporr på internet, men tycker att män i porr är fruktansvärt avtändande.

4: Jag fantiserar ofta om att föra upp stora föremål eller många fingrar i fittan, men det är inte alls så skönt som jag tror att det ska vara. Jag köpte en dildo för två år sedan, men löskuk är verkligen inte min grej. Gummi är överlag ganska avtändande.

5: Jag tycker att det är jätteroligt att slicka fitta. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det, men jag gillar det verkligen. Överlag tycker jag mycket bättre om att ge oralsex än att få. Jag känner mig inte undergiven då, snarare tvärtom: det är ju jag som har kontrollen. När jag blir slickad har jag svårt att slappna av och njuta och tycker att det är mest besvärligt.

6: Första gången jag hade analsex var det ett spontant initiativ från hans sida. Jag tror inte att jag hade vågat säga att jag ville ha det ifall han frågat uttryckligen först, men det var grymt skönt och jättespännande.

7: Jag är ganska okreativ och slö i sängen, och tycker egentligen att det är mycket roligare att prata om sex än att ha det. Jag tycker om att förföra människor jag är intresserad av eller tänd på, men egentligen är den absolut bästa delen av ett hångel sekunden precis innan man börjar kyssa varandra.

8: Jag tycker att det är mycket mer spännande att bli förförd med hjälp av kroppsspråk än med ord. En gång blev jag helt ordlöst uppraggad av en kille jag aldrig träffat förut. Det var spännande!

9: Jag klarar verkligen inte av fyllesex. När jag är alkoholpåverkad blir jag lite kåtare och lite mer vågad än vanligt, men jag tappar känseln! Jag har provat ett par gånger men fått avbryta med motiveringen "det här skulle vara så jävla skönt om jag var nykter!". Ovärt.

10: Jag älskar händer! De är vackra och attraktiva att titta på. Jag raggar nästan bara med kroppsspråk och då spelar händerna väldigt stor roll, och jag har helst sex bara med händerna. Det blir skönast så. Händer är bra!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".