Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Tio saker om min sexualitet

"Jag vill ha fjärrkontroll till en vibrator i hennes trosor"

Dagens tio saker är skrivna av signaturen Virrig Snubbe, 22 år.

1: Jag kan aldrig känna mig riktigt bekväm i "one night stands". Har endast haft typ 2 sådana. Ligger hellre med folk jag redan känner väl, ofta goda vänner.

2: Jag har många gånger fantiserat om yngre tjejer, även de som är under 18 och till och med min kusin. Jag går igång på tanken av att ge folk deras första sex, eftersom att jag är säker på att jag kan göra det jävligt bra för dem, både fysiskt och känslomässigt.

3: Jag har nyligen börjat utforska polyamori, att ha flera intima förhållanden samtidigt. Det går skitdåligt just nu, just nu känner jag nästan för att leva i celibat, gärna i en grotta i himalayas. Men det går väl över snart, som allt annat.

4: Några av mina första sexuella upplevelser hade jag i 8-9års åldern med andra killar. Sen dess har jag inte haft några sexuella upplevelser med killar. Jag har inte vågat prata om det för än jag var 20, och har fortfarande bara pratat om det med mina närmsta kvinnliga vänner. Är fortfarande rädd för att prata om det med mina manliga kompisar.

5: Jag fantiserar om att vara med tjejer på offentliga platser. Bland annat att jag har fjärrkontrollen till en vibrator som är i trosorna på en kvinnlig kompis till mig.

6: Jag har många gånger blivit så nervös och osäker vid sex att jag inte kunnat få eller bibehålla ett stånd tillräckligt länge för att bli knullad. Detta har skett från första gången jag försökte ha sex och ända tills idag i vissa sexuella möten. Jag har upptäckt att om jag får mycket fysisk kontakt, som när man kramas naken, så släpper mycket av nervositeten och osäkerheten och jag kan lättare få stånd igen.

7: Jag har nyligen deltagit i en trekant för första gången. Det var otroligt skönt och krångligt. Det var en fantastisk upplevelse!

8: Jag har många gånger blivit nyfiken på att vara med andra killar, men har aldrig riktigt blivit attraherad av någon. Jag väntar fortfarande på dagen jag kan kalla mig bisexuell.

9: Jag tycker inte sex ska handla om att ge varandra orgasm. Orgasm kan jag ge mig själv på typ 15 sekunder om jag vill, det är inte vad jag är ute efter om jag har sex med någon. Men jag förstår också att det är många där ute som inte kan få orgasm på egen hand, precis som det finns folk i den motsatta situationen. Det viktiga vid sex är väl att vara ärliga med och lyssna på varandra.

10: Mitt beteende vid sex har länge varit en motreaktion på den maktstruktur jag sett mellan män och kvinnor vid sex. Det har inneburit att jag måste ge tjejen massor med njutning och hon ska inte behöva ge mig något. Nyligen har jag insett att det här skapar mycket problem. Att vara en motreaktion mot en obalans i samhället kanske ger en slags balans i samhället, men det skapar en otrolig obalans i mitt liv.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".