TIO SAKER OM MIN SEXUALITET

"Som en simbässäng i mina trosor när jag suger av"

Dagens tio saker är skrivna av Hon, 22 år.

1: Jag har precis kommit upp att ha sex med 22 killar och firar min 6-års dag att inte vara oskuld längre imorgon. Det känns bra samtidigt som att de kommer bli lite problematiskt att berätta hur många killar jag har haft sex med när jag får en partner.. men det problemet får jag ta itu med då.

2: Hade alltid smygsex med mina tjejkompisar när jag var liten. Från att jag var 6 år till runt 11 år. Men jag tror inte jag tänder på tjejer, har aldrig testat sen jag blev äldre, är 22 snart.

3: Min sexfantasi är att ha sex på IKEA. Äkta Svensson :)

4: Hade en KK-relation med min bästa kompis i 2,5 år men fick aldrig kyssa honom under sexet. Jag blev kär. Han skaffade en annan. Mindre fint slut.

5: Jag onanerar varje kväll nästan. Finns det ett skönare sätt att somna på? Tycker inte jag i alla fall. Onani är underbart. Började onanera när jag var 7- 8år. Så fantastisk känsla! Tröttnar aldrig på mig själv. Blir ledsen och arg på tjejer som inte onanera! Börja genast! Sen tror de att killen/tjejen de är med ska kunna tillfredställa dem. Vilken idioti. Hon känner ju inte sin egen kropp då och vet inte hur hon blir tillfredställd, hur fan ska någon annan veta det då?!

6: Är oerhört säker i mig själv och min kropp. Detta gör att jag tar det jag vill ha. Det äger.. jag orkar inte vara någon tjej som går och väntar på att drömprinsen ska ragga upp en. Hur orkar man det? Vill man ha något får man se till att skaffa det själv.

7: Jag hatar att bli "tvingad" att suga kuk. Jag måste själv vilja. Kan inte göra det första gången jag har sex med någon. Men när jag väl gör det blir det som en simbassäng i mina trosor. Fan va kåt jag blir!

8: Ibland när jag onanerar tänker på en äldre man som jag jobbade i samma byggnad med tidigare. Han är gammal, äcklig och ful men ändå. Gillar makten på något sätt.

9: Jag har aldrig haft en relation. Eller jo, haha. En kille som jag träffade två gånger och sen dumpade mig. Och en kille som bodde 50 mil i från mig och var ful som en... jag vet inte vad. Det tog slut lika fort som det började nästan. Alla vill bara ha sex med mig. De älskar att ha sex med mig. De vill inte bara ha det en gång. Jag vet inte hur många som vill bli min KK men ingen vill hålla min hand och visa kärleken. Jag undrar varför det är så.

10: Sist men inte minst vill jag bara säga hur jävla mycket jag älskar min fitta. Hon är underbar! Vacker, skön och snäll! Hon och jag är ett! Min fitta och jag. Vi.