TIO SAKER OM MIN SEXUALITET

"Jag kan komma utan att röra vid mig"

Dagens tio saker är skrivna av Kvinna, 24 år.

1: Jag har börjat tröttna på allt som har med sex att göra. Sexualiteten innehåller så många känslor att jag blir alldeles matt. Alla försök till uttryck känns som läckage och jag saknar att bära allt inom mig.

2: En period sålde jag sex. Anledningarna var många, men det var utan tvekan det absoluta bästa jag gjort i hela mitt liv. Och det jag är mest stolt över.

3: Jag kom första gången när jag var nio. Det kom helt oväntat och jag skämdes i flera år innan jag visste vad det var. Jag trodde jag deformerade mig själv, mitt kön, och lovade mig att sluta efter varje gång jag kommit.

4: Det finns inget jag tycker så mycket om som analsex. Dock bara med fingrar och kuk, att bli slickad känns obehagligt.

5: Jag älskar att se, höra och känna andra människor knulla.

6: Jag föredrar att ha sex berusad. Så att jag slipper mitt överjag.

7: Porrfilmer och erotisk litteratur är en väldigt viktig del av mitt liv. Jag älskar Markis de Sade.

8: Om jag befinner mig i en viss sinnesstämning kan jag komma utan att röra vid mig. Det är både obehagligt och extatiskt.

9: Jag blir våt när det regnar.

10: Jag planerar att bli allt mer introvert och pervers för vart år som går. Jag vill bli en gammal dam som kan le i smyg för sig själv åt någonting ingen annan kan föreställa sig vad det är.