TIO SAKER OM MIN SEXUALITET

"Jag fantiserar om att ha en affär med ett heteropar"

Dagens tio saker är skrivna av Minna, 32 år.

1: De första, kanske 6-7 åren, av mitt sexliv var jag egentligen inte särskilt intresserad. Det har jag förstått först i efterhand. Jag låg en massa, både med pojkvänner eller tillfälliga snubbar, men det var nog snarare närhet jag ville åt än sex. Jag blev bra på att ha sex, men bra för någon annans skull. Jag var dålig på att veta vad jag själv ville ha men fantastisk på att se till att den jag låg med fick det den ville.

2: Jag attraheras sällan visuellt. Jag går alltså väldigt sällan igång på någon snygg person, seniga underarmar, smal midja eller något annat. För mig är det kontakten, verbal eller genom beröring, som är grejen. När någon rör vid mig på rätt sätt kan det nästan kvitta fullkomligt vem personen egentligen är.

3: Jag ligger med både män och kvinnor, men historiskt så har andelen män vägt över fullständigt. Jag har enbart haft förhållanden med män, och lets face it, det är väldigt bekvämt att ta en vända i det heterosexuella raggningsspelet som man vid min ålder känner så väl.

4: Jag har alltid varit ganska duktig på att känna min egen kropp och har kunnat ge mig själv orgasm sedan barnsben i stort sett. Innan jag blev tillräckligt avslappnad med en partner hann jag nog dock bli 22-23 någonting.

5: Är lite tvehågsen när det kommer till orgasmhetsen för kvinnor. Visst fan ska alla människor, oavsett kön, ha samma självklara rätt till njutning. Men - den ständiga jakten efter kvinnans orgasm kan också göra själva vägen dit mekanisk. Om jag märker att det hela enbart är en transportsträcka, att någon slickar mig enbart för att min orgasm ska vara överstökad eller för att snubben/tjejen är nervös över att inte lyckas ge mig någon... ja då är det ju fantastiskt tråkigt! Men, om den som slickar mig visar att DET i sig är själva målet, att ge mig sjukt bra oralsex utan orgasmfokus, då kan jag istället slappna av och komma tre-fyra-fem gånger i rad.

6: Jag har fejkat orgasm fler gånger än vad jag kan räkna.

7: Jag har, efter 30, plötsligt börjat få flera helt nya typer av orgasmer. De kommer i klunga, de kommer med små mellanrum, de får mig att tro att det har brustit ett blodkärl i huvudet, de får mig att svära eller nästan tappa luften och de får mig att spruta. Att alla de här nya dykt upp har jag mannen jag ligger med att tacka för. Han går igång på att tillfredsställa mig, på ett sätt jag aldrig varit med om tidigare. Att slicka fitta är det bästa han vet och hans egen orgasm är inte alltid viktig i sammanhanget (han blir dock inte utan). Att veta att han älskar det han gör får mig att slappna av totalt och aldrig känna stress eller krav eller så på att komma mycket och att komma fort. Och just därför kommer jag både mycket och ibland fort.

8: Jag fantiserar om att ha en affär med ett heterosexuellt par, där jag är deras gemensamma älskarinna som de båda avgudar.

9: Jag blev våldtagen av min pojkvän som 20-åring vilket fortfarande får mig att ibland helt frysa till is under sex. Jag har lärt mig att det enda som funkar då är att avbryta redan när jag känner den första lilla känslan komma smygande. Annars blir jag jävligt kylig och apatisk, både mot mig själv och den jag legat med.

10: Jag gillar att hångla nästan mer än att ha sex. Att hångla är det bästa som finns!