Nyinflyttad

Porten stod öppen på vid gavel. Entrén var full av prylar och kartonger. Från hissen kom en kille i slappa svarta jeans, vita Converse och en skitig lite för stor T-shirt. Såg rätt tränad ut, medellängd, kort hår och ett stort vitt leende. 

- Tja, sa vi båda och en lukt av deo svepte förbi.

Som den svaga vanan jag har så vände jag mig om för att spana in häcken – schysst putrumpa. Det verkade som att han hade samma vana för våra blickar möttes. Jag tog trapporna upp eftersom hissen var full av kartonger. En våning upp var dörren öppen till en av lägenheterna och jag kollade nyfiket in på ett stort massivt träbord, en hög med sneakers, några bandyklubbor, ett gitarrfodral och massa stora coola oljetavlor lutandes mot hallväggen. Ett fönster var öppet och en pust av varm sommarluft svepte mot mig.

En våning upp var värmen tryckande i min lägenhet. Jag slet av mig alla kläder direkt innanför dörren och hällde upp ett glas vatten i köket. Diskbänken var kall mot mina nakna skinkor. En lätt kåthet infann sig av sommarvärmen, tanken på snyggingen i entrén och min svullna svettiga nakenhet. Drack lite mer vatten, klämde på ballen och lyfte pungen lite som hängde svettig mot låren. Varm. Förhuden gled lätt fram och tillbaka av den svettiga hettan och ett stenhårt stånd var ett faktum.

De första semesterdagarna hade passerat ganska fort med sovmornar, en hel del bad och take-away kaffe i någon park. En av mina bästa vänner som hade flyttat ifrån stan i början av sommaren hade varit på besök. Jag kände mig glad och fri. Att bara kunna cykla runt i shorts och linne, ligga på stranden och spana och softa. Jag hade varit lite lat och kände att det var dags att ta mig till gymmet för att få lite fysisk ansträngning.

Det var rätt lugnt på gymmet denna sommareftermiddag. Jag körde bröst och armar, mest med hantlar och skivstång. Var en skön känsla att få varva ur kroppen, svettas rejält och få igång flåset igen. Efter träningen var jag ensam i omklädningsrummet förutom någon som duschade.

Luftkonditioneringen hade inte varit optimal i gymmet så till och med mina kalsonger var dyngsura av svett. Jag tittade i spegeln och såg att dem satt blött och tajt runt höfterna. Jag var lite svullen och kåt efter träningen och konturerna av kuken syntes väl genom det vita tyget. Det blev inte bättre av synen när jag kom in i duschen. En kille stod med ryggen mot mig och tvålade in sin överkropp. Hans rumpa var en sån där typisk ”fotbollsrumpa” och jag skymtade hans pung hänga mellan hans håriga ben. Vit tvål rann nerför hans rygg, mellan skinkorna och ner på insidan av hans lår. Det kändes porrigt att vi var ensamma och att omklädningsrummet var tomt.

Plösligt fick jag för mig att det var killen som jag hade stött på i entrén där jag bor. De ryckte till i kuken och jag tryckte till lite på kukroten för att minimera risken att kuken skulle börja ställa sig rakt ut. Han vände sig om och blundade med ansiktet upp mot duschstrålarna och drog händerna sakta över huvudet. Han var proportionerligt byggt med tränade ben, fin mage och svulstiga biceps. Hans hud var fräscht solbränd och en sträng av hår gick från naveln ner till en vältrimmad mörk kukbuske. Lite av ollonet stack fram och pungkulorna hängde tunga på varsin om hans köttiga och ådrig lem. Jag nästan slickade mig om munnen av hunger. Ville slicka hans kropp och känna lukten av hans paket som dinglade tungt mellan de håriga låren. Vi fick ögonkontakt. Hans blick var blöt och skarp. Det var lite av en besvikelse när jag såg att det inte var snyggingen från mitt hus. Killen var visst klarduschad och dängde vattnet av kuken och började torka sig. Innan han lämnade duschrummet gav han mig en, vad jag kände, lite retsam kåt blick.

- Tjena!
Jag ryckte till eftersom jag inte hade hört dörren till tvättstugan öppnas. Det var grannkillen som jag hade stött på vid hissen några veckor tidigare. Vi hade hälsat snabbt några gånger i trapphuset. Nyinflyttad.

- Tja, svarade jag och tittade upp.
Han såg nyklippt ut, rätt kort men rufsigt. Som vanligt hade han den där lite lekfulla blicken och stora leendet.

- Vi kanske ska hälsa, sa jag och sträckte fram handen.
- Jonas, trevligt.

Stadigt grepp. Leendet igen.

- Så hur trivs du? Frågade jag. 

- Jo det är nice, schysst område. Är du redan klar? Frågade han och pekade på tvättmaskinerna.

- Ja visst kör du, jag ska bara torka lite grejer.

Vi småpratade lite om jobb, han berättade att han målar en del och spelar innebandy några dagar i veckan. Jag kunde inte låta bli att kolla in hans vita briefs när han stod med dem i ena handen för att sortera tvätten. Jag sneglade på hans välklippta nacke, hans häck i ett par kalsonger som stack upp en bit ovanför byxlinningen när han satt på huk. En svart plånbok fyllde ut ena bakfickan.

- Men du, vi kanske ses här nere senare, sa han plötsligt.

- Va?

- Ja, du ska väl hämta din tvätt när den torkat?

- Javisst.

Han gick.

En timme senare gick jag ner till tvättstugan i källaren för att hämta min torra tvätt. Jag satte nyckeln i låset. Dörren slog igen med en smäll. Lamporna var redan tända. Just när jag kom ner för trappan och stötte på Jonas i en av källargångarna så släcktes lamporna automatiskt.

- Shit, sa han. 

Vi stod nån halvmeter ifrån varandra i mörkret. Jag kunde höra en tvättmaskin snurra. Någon som spolade i en toalett någon våning över. En bil som åkte förbi ute på gatan. Jag stirrade ut i mörkret och mitt hjärta började dunka. Var det för att det var så mörkt eller för att jag stod så nära Jonas – i mörkret. På flera sekunder sa vi inget.

Jag skrattade till lite av situationen och råkade ta ett steg åt sidan och kände hans bara arm mot min.

- Ja nu blev det mörkt, sa han tyst.

Jag kunde känna hans varma kropp ånga i sommarhettan. Det var som om vi stod och tittade på varandra även fast vi inte såg något. Jag såg snyggingen framför mig som jag hade stött på för några veckor sen vid hissen. Han jag hade hejat på i trappuppgången flera gånger. Ingen sa nåt. Tystnad. Våra armar nuddade varandra fortfarande. Ingen rörde på sig. Ingen tog avstånd. Hans andning lät tyngre.

Han började sakta röra på sin arm. Närmare. Jag gjorde samma sak. Kände en hand mot min handflata. Jag kunde höra min andning och det kändes som om mitt hjärta bultade lika mycket i skrevet som i huvudet.

Jag kände några fingrar röra på sig trevande i min handflata. Hetta. Jag flyttade hans hand med min hand till hans höft, lät dem glida sakta över hans svank. Jeanstyg. Han måste ha flyttat sig närmare mig för plötsligt kände jag hans andedräkt mot min kind. Pepparmint. Hans andning avslöjade upphetsning.

Jag satte en tumme i en hälla bak på hans jeans och böjde huvudet lätt framåt. Hans nästipp nuddade mitt ena öra. En hand lades på mitt bröst och kom åt min ena bröstvårta genom T-shirten. Jag stönade till. Hans IKEA-kasse med tvätt åkte i golvet med en dov duns. Tystnad förutom tung forcerad andning. Vi stod nu mitt emot varandra. Det var som om vår andningsluft flyttades mellan våra öppna munnar. Någon centimeter ifrån. Jag tryckte honom stadigt mot mig med handen i hans svank och kysste honom utan tveksamhet. Våra blöta tungor möttes. Händer flyttades runt, smekande, trevande, hårda tag om armarna, ett stadigt tag bakom min nacke och kyssen blev till grovhångel.

Han tryckte upp mig hastigt mot träväggen till ett förråd och juckade sin hårda bula mot min. Kysste mig djupt och utstötte tunga mörka stön för varje stöt. Bula mot bula. Bultande kåthet mellan två killar vars lust ångade. Jag var tvungen att lägga upp ballen åt sidan för ståndet värkte av att pressas nedåt. Jag kände i min ljumske att jag savade. Båda hans händer var innanför mina shorts och masserade mina skinkor.

Vi började trevande och hånglandes ta oss in i tvättstugan där ljus från källarfönstren kom in. Våra blickar möttes för första gången i sexuell upphetsning. Det blev som en kick för oss båda och vi slet av oss T-shirtarna, smakade på varandras överkroppar. Hans bröstvårtor var styva mot min tunga. Hans ena hand hade ett stadigt tag om min ena skinka och fingrarna smekte min skåra. Jag putade villigt och tog ett tag om hans bula.

Vi stannade upp ett ögonblick. Stod mittemot varandra och tittade in i varandras ögon. Hans läppar var röda och blöta. Öppen mun. Hans lekfulla blick hade fått en våt mörkare rå kåthet. Hans tunga gled nerför min hals till min ena styva bröstvårta. Blötte ner den. Hans hand letade sig in mellan mina skinkor, emellan mina särade ben och greppade tag om min lena pung bakifrån. Han drog lite försiktig i den så att jag kände hur förhuden spände ner under ollonet. Jag böjde mig ner och mötte hans öppna blöta kåta mun, fortsatte ner till hans bula som putade rejält i jeansen.

Mina byxor hade åkt ner till knävecken och jag kände en kåthet i min röv när jag stod på huk. Hans raggarsträng luktade man. Varm hud. Under min haka kunde jag skymta hans bula. Jag knäppte upp gylfen och kunde urskilja ådran på ovansidan av kuken genom kalsongerna. Den låg neråt, hård. Jag lyfte runt jeanstyget och såg konturerna av hans breda ollon. Han spände kukmuskeln så tyget rörde sig. Jag drog ner linningen på kalsongen och slickade hans grova kukrot, lät min tunga glida ner för den svullna blodfyllda ådran på kuken tills att kuken slog upp framför mitt ansikte. Den växte sig stenhård på några sekunder tills den stod givakt rakt upp. Hans pung drog ihop sig av kåthet och hängde tung nära den bultande lemmen. Jag gapade stort och tog kulorna i min mun. Han stönade högt och tryckte in mitt ansikte i hans skrev. En svag fräsch lukt av svett och kön spred sig i mitt huvud.

Hans kropp skakade och frustade när jag slickade vid sidan om pungen samtidigt som jag runkade hans kuk i långa drag. Hans förhud gled lätt hela vägen bak, hela vägen upp tills den täckte hela hans dunkande ollon.

Precis när jag tog hans kuk i munnen böjde han sig ner för att känna på min röv. Hans pulserande lem fyllde upp min mun. Jag kände hans trimmade könshår mot min näsa och ett blött finger leka mellan mina särade skinkor.

Han ledde mig bort till det enda träbordet i tvättstugan. Jag satte mig på bordet med byxorna och kalsongerna nere vid mina sneakers. Min kuk stod utefter magen och ollonet var blött av kåthet. Han gick ner och slickade min pung och utmed kukskaftet som värkte av kåthet. Han böjde upp mina ben så att jag hamnade på rygg. Innan jag hann reagera kände jag hans varma blöta tunga mellan mina skinkor. Jag stönade högt, grabbade tag i min kuk och runkade den med stora tag. Jag la en hand bakom hans huvud och pressade in hans ansikte mellan mina skinkor. Mot min kåthet.

Hans tunga var blöt och styv och jag kände hur jag slappnade av. Jag ville ha mer. Jag ville känna honom i mig. Känna hur hans hårda ådriga kuk sakta gled in. Han släppte mina ben, reste sig upp och tog fram den svarta plånboken. Yes, tänkte jag, han har kondom med sig. Och mycket riktigt så var han välutrustad med både kådis och glid. Med två vana ryck så var båda paketen öppna.

Han böjde sig fram och hånglade på mig häftigt samtidigt som jag kände något kallt och blött mot min röv. Jag grymtade till och började röra mina höfter så att hans finger gled runt i mig. Jag sträckte mig efter gummit på bordet och stoppade in det i munnen. Jordgubb. Jag gjorde en gest så att han förstod att han skulle komma upp på bordet. Han satt gränsle över mitt ansikte. Hans lem svajade framför mina ögon, hans lena pung låg på mina läppar. Jag tittade upp och mötte hans superkåta blick. Jag nöp honom i bröstvårtorna, lyfte på huvudet och tog hans kuk i min mun. Jag tryckte min tunga mot hans ollon och lät min mun glida ner över hans kuk. Han utstötte en upphetsande frustning och jag förstod att jag hade lyckats få på kådisen.

- Yeah, sa han på ett sätt som lät som att han var lite imponerad.

Han stod gränsle över mitt ansikte, höll en hand under mitt huvud och munknullade mig. Pullade min röv hårt och sa till mig att ta kuken rejält i munnen. Vi båda stönade högt av upphetsning. Han var helt naken förutom att han hade fått slita av sig ena skon och dra ur ena benet ur jeansen för att kunna komma upp på bordet. Han tog av sig andra skon, drog av sig jeansen och gjorde samma sak på mig. Vi stod nu pressade mot varandra på det kalla betonggolvet.

Våra hårda kukar stod bredvid varandra mellan våra varma magar. Mina tränade armar kramade honom hårt. Han särade mina skinkor och lekte med min röv som var blöt och redo av glid. Vi grovhånglade rejält tills jag vände mig om, la upp ena benet på bordet och putade med röven. Han verkade grymt sugen för han tryckte sig över mig, pressade sitt breda ollon mot mig och gled sakta in. Jag kände hur jag slöt om honom ända nere vid roten. Med långa drag började han knulla mig. Snabbare, hårdare. Långa sakta drag. Ut hela vägen, in igen. Stötte sin hårda lem av vällust. Jag njöt, böjde huvudet åt sidan då och då för att kunna möta hans tunga med min. Han såg oerhört kåt ut.

Jag kände hur han jobbade med hela höften och juckade tills jag kände att jag var på väg att komma. Jag hade inte rört min kuk. Jag bara kände hur det var på väg, hur jag var så nära att skrika ut min lust och attraktion till killen. Jonas hade stönat hackigt i flera minuter och stannat upp ett flertal gånger. Jag vände mig och stod lutandes mot bordet. Tog ett rejält tag runt min lem och runkade den framför hans ansikte där han stod på huk framför mig. Jag tittade ner på honom och såg hur han sprutade ner golvet när jag kom över hans bröst. Han reste sig upp och kysste mig mjukt, blött, varmt och med flåsande andetag.

Några månader senare stod en bil med släp parkerad på trottoaren utanför mitt hus. Porten stod öppen på vid gavel. Entrén var full av prylar och kartonger. Från hissen kom Jonas i slappa svarta jeans, vita Converse och en av mina slitna tröjor. Han såg rätt tränad ut, min längd, kort hår och sitt fina stora leende.

- Tja, sa vi båda och kysste varandra.

Som den svaga vanan jag har så vände jag mig om för att spana in häcken – schysst putrumpa. Jonas har samma vana för våra blickar möttes. Jag tog trapporna upp eftersom hissen var full av våra kartonger. En våning upp var dörren öppen till hans lägenhet och jag kollade nyfiket in för att se att det var tomt. En våning upp ekade det när jag steg in i min lägenhet. Det var bara några påsar kvar som skulle över till vår lägenhet.

/RHEAD