Vill killar ha en rakad fitta?

Ciao Heta Ligga med P3.
Älskar ert program och det har lärt mig mycket användbart. Vill ta tillfället i akt att skriva en fråga till er. Insidan pratas det en del om när det gäller fittan, men utsidan är jag lite nyfiken på just nu. Vad är egentligen normen för hur en het fittas utsida ska se ut? Är det Vanligt att killar tänder på helt rakat eller blir det för mycket bebisstil? Är det moget med att låta det vara lite hår på fittan eller blir det "feministstämplat" då? Hur känner killar inför att slicka en rakad vs en hårig fitta?
Skulle vara nice att veta. Jag vet att det självklart finns massa olika stilar och att folk gillar olika men jag är lite nyfiken ändå och skulle vilja veta mer.
Tack för förhand.
over and out/ nyfiken

Hej Nyfiken! Vad kul att höra att du lärt dig mycket användbart!

Ja, utsidan av fittor pratas det verkligen inte mycket om. Det finns som du skriver en hel del olika stilar och olika tyckanden. Ett porrideal som dominerat är just rakad fitta. Som du själv vet stämmer ju sällan porrideal in på hur olika vi ser ut och hur olika vi väljer att göra med könshår. En del upplever att renrakning blir en objektifiering av kvinnor.

När det gäller att slicka en rakad ellerorakad fitta känns det såklart olika. Många tänder på att det är lite hår runtom och tycker även att dofter kommer fram med hjälp av pubishår. Andra tycker det är skönt att slippa få något hårstrå i munnen.

Överhuvudtaget måste vi alla känna för om hur man ska raka sig. Gör det som känns allra bäst för dig själv.

Lycka till!

Varma hälsningar, Robert.