TIO SAKER OM MIN SEXUALITET

"Jag har hår på fittan av flera anledningar"

Dagens tio saker är skrivna av Anonym, 18 år.

1: Jag har nästan aldrig lust till sex. Jag har flera gånger funderat på om jag kanske är asexuell, men troligtvis inte.

2: Jag reflekterar inte över en människas utseende eller om den är ful/snygg, om jag inte pratat med den först. Kollar aldrig efter snygga killar/tjejer på stan, för jag lägger inte märke till sådant.

3: På grund av punkt 2, har jag kommit fram till att jag antagligen är bisexuell eftersom att jag verkligen, helt och fullt, går på en persons personlighet och då spelar inte kön någon roll.

4: Jag skulle dock aldrig våga stöta på en tjej.

5: Några saker som jag vet att jag åtminstone känner en strimma kåthet av är vissa dofter och värme.

6: Jag vet inte hur man onanerar för att få det skönt, förutom med vibrator. Har försökt men ger alltid upp eftersom det inte verkar fungera.

7: Jag har börjat tänka på mig själv som frigid och torr och ihopskrumpnad, vilket inte direkt gör mig mer upphetsad.

8: Jag vill veta hur man raggar och ligger jämställt, och hur man signalerar till omgivningen att det är det enda man går med på.

9: Jag har hår på fittan av flera anledningar: 1. vill inte känna mig som ett barn 2. det är mjukt & skönt 3. det blir prickar om man rakar 4. hår finns där av en anledning; why fight nature? 5. kondomer spricker av stubb 6. det tar tid att raka sig.

10: Jag vill vara en sexuellt utsvävande människa som tar för sig av livets goda, och speciellt när jag är ung. Tror att jag kan känna en press av att man måste göra allt galet och vilt medan man är ung, vilket ger mig prestationsångest.