Tio saker om min sexualitet

Använde hårborsten som en hemmagjord dildo

Dagens tio saker är skrivna av Anonym, studerande, 22år.

1: Debut. Jag förstår inte grejen med "första gången", tror jag förträngt en del av den där dagen i sommarstugan. Var fruktansvärt nervös och allt var väldigt spännande. Men något vidare bra var det nog definitivt inte, var alldeles för osäker och eftersom han var äldre och mer erfaren så lät jag honom göra jobbet... stackars kille, jag nådde nog inte upp till förväntningarna där..

2: Men men, 6 år senare och vi är fortfarande bra vänner. Har under alla år strulat runt lite när ingen av oss vart i förhållande (och när någon av oss vart i ett också, kan jag nog erkänna...). Så kanske inte var så pinsamt illa som jag tycks mig minnas den där första gången iaf........

3: När man smakat på det goda.. eller vad man nu säger... När jag då som oerfaren 16-åring fått uppleva sex för första gången ville jag bara ha mer. Kommer ihåg att jag önskade mig en pojkvän, men var alldeles för petig. En av de "snyggaste" killarna i skolan började vilja träffas. Han gick i 3an, jag i 1an, och det var ju jättecoolt. Men jobbig som jag är så var han inte "min typ". Synd... Blev mycket onani under den här tiden. Kunde ske lite varstanns: hemma, skolan, hos kompisar. Gjorde många försök att skapa mig en "hemmagjord dildo". Brukade t ex bli hårborsten eller liknande, eftersom jag inte vågade gå och köpa en riktig.

4: När jag var 18 flyttade jag utomlands för ett tag. Några månader var jag borta. Månader som gjorde mig till en mer självsäker person, som upptäckte hur lätt det var att flirta och strula runt utan att det behöver betyda något. Började här känna mig attraktiv och sexig för första gången. Bestämde mig för att Sverige inte var min grej. Kom hem, tog, studenten, åkte iväg på en långresa... Mycket drickande, flirtande och lite oskyldigt hånglande.

5: Sex nummer 1. Han var tysk och jag trodde jag var kär. Synd bara att det är himla svårt att ha passionerat sex med någon som bryter på tyska. Dessutom svettades han ofantliga mängder! Vårt "förhållande" blev inte särskilt långlivat....

6: Sex blev mer och mer oskyldigt för mig. Efter ett tragiskt uppbrytande med min tyske vän träffade jag en charmig holländare på ett dansgolv. Följde med hem till hans rum, som han delade med en annan holländare. Detta stoppade dock inte våra planer, vi körde på ändå, något som jag senare fick reda på att det inte var så uppskattat. Blev en pinsam morgon, där han insisterade på att jag skulle stanna på frukost. Fick träffa ungefär 20 av hans vänner i gårdagens utsmetade sminkning och skrynklig klänning. Inte ok! Trots detta pinsamma första möte i nyktert tillstånd fortsatte vi att träffas. Blev mycket sex på diverse ställen...

7: Förutom holländaren var jag även med en engelsman under denna tid. När jag skulle resa vidare till nästa stad var jag ju tvungen att säga hejdå till båda två. Första och förhoppningsvis sista gången jag hade sex med 2 personer på samma dag. Mår fortfarande lite dåligt över detta..... Meeen, vad man inte vet har man inte ont av?

8: En händelse under min resa som jag fortfarande inte kan glömma är en australienare jag träffade i en liten partystad på kusten.  Vi bestämde oss för lite sex on the beach. Skulle ner på stranden men då ser vi ett annat par ligga och guppa där, och det kändes ju lite dumt att lägga sig brevid... Så vi tog de allmäna toalletterna, mitt i akten knackar det på dörren, låtsas såklart att vi inte är där, då dyker min väns skrattande huvud upp ovanför toadörren (det är tur att man inte är nykter i en sån situation). Min vän var tydligen halva paret vi sett på stranden, och hon hade såklart sett oss springa mot toaletterna och bestämt sig för att vara lite rolig.... jag fick henne att avlägsna sig och vi kunde fortsätta, kändes dock inte helt okej att vara kvar på toan, så vi sprang halvnakna ut och mot änden av stranden där det låg massa käcka båtar på land att gömma sig bakom. satte igång igen, men hann knappt börja förrän ficklampor började söka sig åt vårt håll. Visade sig att vi låg i ett privat båtplatsområde. Såg en vakt komma gående, fick snabbt på oss kläderna och började så oskyldigt som möjligt vandra mot den enda utgången... Problemet var att vi tvingades förbi vakten på vägen. Blev ett par obekväma frågor där vi absolut insisterade på att vi bara var ute på en kvällspromenad och inte visste att vi var på privat område... Inte så trovärdigt antagligen, men vi släpptes och nu var det slut på våra utomhusäventyr. Gick hem till hans säng istället.

9: Idag är jag 22 år gammal och har legat med 23 personer. Det är ganska många när man tänker efter. Hade ett par roliga år, men är nu i ett stadigt förhållande sedan ett år tillbaka, med ett grymt, ganska dirty sexliv. Otrohet är inget alternativ. Speciellt inte eftersom vi har sex i princip varje dag.

10: Har nog provat de flesta positioner i handboken, så har börjat med mer och mer analsex. Blir sjukt tänd när han pratar om hur har ska köra in sin stora kuk i mitt tighta hål osv... Njutsamt ett tag, men måste säga att jag föredrar normalt sex. Något annat som är extra tändande är att suga av honom, känna hur han blir hårdare och se reaktionen hos honom. oralsex är fruktansvärt underbart måste jag säga och får mig alltid att komma.

Vi får väl se vad nästa steg i mitt sexuella utvecklande blir. Men känns skönt att veta att det fortfarande finns en hel del jag ännu inte utforskat...