Tio saker om min sexualitet

Bäst sex har jag med Homer Simpson-män med ölmage

Dagens tio saker är skrivna av signaturen Mickan, administratör, 28 år.

1: Jag förvånas ständigt över hur lite killar vet om tjejers anatomi och fysiska förmågor. Vi är inte alla skapta på samma sätt och att t.ex. mina bröst är helt okänsliga för beröring verkar vara det konstigaste män har varit med om - trots att de flesta av oss är högst medvetna om individuella skillnader på andra plan än det sexuella.

2: Om jag ska gå igång på porr måste det vara gayporr, antingen två/fler killar eller två/fler tjejer - detta trots att jag endast haft heterosex med högst en partner åt gången.

3: Jag har svårt att komma vid oralsex. De flesta tungor och läppar är alldeles för mjuka för att få igång mig. Vilket tydligen också är mycket märkligt för andra människor.

4: Jag har inget emot recreational sex men jag vill inte ligga med någon som jag vet inte är intresserad av mig som person. Då finns ingen spänning och det känns som om man inte kan klicka på ett djupare plan, även fast jag själv kanske inte är intresserad av något mer än det fysiska.

5: Jag har alltid gillat hårda tag och fantiserat om att bli dominerad, men när jag fick på mig handklovar för första gången var det inte alls som jag hade tänkt mig och jag kände mig bara förnedrad och utnyttjad. Lesson leard: vissa fantasier ska bara vara fantasier.

6: När jag onanerar kan jag få hur många orgasmer som helst, med mindre än 30 sekunders mellanrum om jag vill. Men ingen annan har lyckats med det.

7: Jag har aldrig kommit av bara penetration. Men jag har fejkat det hundratals gånger. Varför??

8: Jag blir inte särskilt upphetsad av att bli slickad i röven men jag vill gärna ha fingrar i där när jag blir vaginalt penetrerad. Fast jag har aldrig varken slickat eller fingrat någon annan.

9: Jag faller oftast för smala, seniga, vackra killar när jag väl blir kär men de som gör mig mest upphetsad och som jag har absolut bäst sex med är Homer Simpson-män med ölmage och stenålderssätt.

10: Om jag vid nåt tillfälle under sex inte skrattar för att jag är så glad så är det inte bra sex.