Hur hittar jag den kille jag är ute efter?

Hejsan,

saken är den att jag vet exakt vilken typ av kille jag är ute efter, han torde inte vara svår att hitta, men ändå har jag sån otur och letar på fel ställen.

Skulle ni kunna hjälpa mig? :)

Hej!

Trist att du har haft sån otur och letat på fel ställen! Jag skulle åtminstone kunna göra ett försök att hjälpa dig, även om informationen du gav var lite fattig kring typen av killar du söker :)

Du skriver att du vet exakt vilken kille du är ute efter. Kanske har du av tidigare relationer och erfarenheter kommit till insikter vad du behöver i en relation. Det kan handla om hur killen ska hantera konfliktfyllda situationer, prioriteringar i livet och så vidare. Men det finns också en fara i att låsa fast en bild och föreställning kring den exakta framtida pojkvännen.  Du begränsar isåfall personer som dyker upp i ditt liv, och släpper in vissa typer av personer och låter andra bero. Det kan rentut sagt bli så att du förminskar dina möjligheter, samtidigt som din föreställning om killen kan minska möjligheter för dig att komma nära en framtida kille. Du tittar helt enkelt efter din bild och inte vem som är framför dig.

Men, låt säga att du har en klar bild av killen du vill möta, och att det är noll problem med den biten. Vart har du tidigare mött liknande killar? Där kan du börja "leta". En bra grej är också att skapa en profil på en dejtingsajt där du skriver på din presentation vad du söker. Det kommer öka chanserna att någon som intresserar dig skriver till dig. Ett annat bra tips kan vara att träffa någon på en kurs, sport eller intressen som intresserar dig.

Oavsett lycka till, och hoppas du hittar det du letar efter.

Varma hälsningar,

Robert.