Det är inte samma tjej på bilden som skrev formuläret. Foto: Dionne Hartnett/Flickr/CC BY 2.0
tio saker om min sexualitet

"Jag skäms över hur sexuellt aktiv jag är"

Dagens tio saker är skrivna av signaturen MaryJane, 24 år.

1: Jag skäms över hur sexuellt aktiv jag är. Jag har vad jag nu tror är jättehög sexualdrift och onanerar minst en gång om dagen. Jag äter p-piller fast jag just nu är involverad i ett lesbiskt förhållande bara för att kväva lustkänslorna och göra dem mer hanterbara. Jag har aldrig haft en partner som är lika intresserad av sex som jag.

2: Jag har precis blivit aktivt bisexuell. Jag har alltid vetat att jag inte var hetero, men har aldrig varit jätteaktivt intresserad av tjejer. Nu har det dock kommit igång på allvar och jag spanar in tjejer konstant på stan. Det är jättekul, då jag både kan uppskatta deras kläder (eftersom jag är väldigt modeintresserad) och deras former.

3: Jag har förmodligen inte varit så aktivt bi förut eftersom jag levt i en liten stad där gaypubliken varit rätt liten, men också för att jag upptäckt att jag uppenbarligen tycker större kvinnor är mer attraktiva och att jag aldrig ser sådana på bilder/tv har säkert gjort att jag inte upptäckt det tidigare.

4: Jag har legat med 32 personer, men har lovat mig själv att sluta hålla räkningen efter 30. 

5: Jag fantiserar aldrig om mig själv när jag tänker på sex, utan tänker mer på fantasiscenarion med påhittade karaktärer. Ibland kan jag behöva avbryta hela fantasin för att jag inte kommer på ett bra namn på en karaktär.

6: Jag tittar nästan enbart på gruppsex (en tjej, flera killar), hentai eller lesbisk porr. Jag tycker one-on-one är jättetråkigt.

7: Jag började onanera när jag var jätteliten, typ 5 år eller nåt.

8: Jag har aktivt försökt leva ut mina fantasier och har lyckats med de flesta. De har dock aldrig levt upp till fantasin. 

9: Jag kan ligga med nästan vem som helst om jag inte bryr mig om dem. Oavsett hur de ser ut. När det däremot är någon som jag gillar blir jag blyg och får ångest efter att vi haft sex, eftersom jag är orolig att personen ska tycka illa om mig eller bara fejka allt.

10: Alla jag varit ihop med vill alltid ha sex på morgonen, vilket är den enda gången på dygnet då jag inte vill.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".