"Ibland funderar jag på att aldrig mer ha sex." Bild: Rob van Hilten/Flickr/CC BY-NC-SA 2.0
TIO SAKER OM MIN SEXUALITET

Började gråta av tanken på att slicka fitta

Dagens tio saker är skrivna av signaturen fuglyduckling, 18 år.

1: Jag äcklas av min egen, och andras fittor. En gång började jag gråta, för att jag började tänka på att slicka någons fitta. Fråga mig inte varför jag började tänka på det.

2: Jag klarar inte av att bli slickad, tycker det blir alldeles för "slafsigt" och jag känner mig inte alls avslappnad. Jag ger däremot mer än gärna någon en avsugning, och tycker det är hur sexigt som helst att se min sexpartner njuta.

3: Jag har aldrig fått en orgasm. Inte på egen hand, och inte med hjälp av något eller någon annan. Kanske det beror på att jag stundtals äcklas av min egna fitta.

4: Det bästa som finns under sex är att bli kallad hora.

5: Jag har haft sex med 13 olika killar, men ingen har någonsin lyckats ge mig det där jag verkligen vill ha, och jag är själv inte helt säker på vad det är som egentligen fattas.

6: Jag har varit ihop med samma kille i snart 2 år, och han tycker vårt sexliv är perfekt, och har aldrig haft bättre sex än med mig. Jag kan inte förstå varför, eftersom jag oftast tycker det är otroligt tråkigt. Jag längtar efter någonting nytt, någonting som kan få mig att skrika av njutning, på riktigt.

7: Min pojkvän kommer efter 2 sekunder. Känns det som. Och de gångerna han klarar av att hålla sig längre, tröttnar jag och stönar högre för att få honom att komma snabbare.

8: Min pojkvän vet om att jag aldrig fått en orgasm, och har börjat klandra sig själv. Det gör så jag får dåligt samvete, och jag har börjat fundera på att fejka en orgasm för att få honom att slappna av. Vårt sex var mycket bättre innan han fick reda på att jag var orgasm-oskuld.

9: Jag blir kåt av att läsa andras "tio saker om min sexualitet".

10: Ibland funderar jag på att aldrig mer ha sex.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista