tio saker om min sexualitet

Tog två duschar att få bort lukten av sprutgrädden

Dagens tio saker är skrivna av signaturen Lolo, 26 år.

1: Jag blev av med oskulden med en dansk manodepressiv man i min mammas säng. Han var helt värdelös på allt utom sex. Därför lärde jag mig mycket av det jag vet idag med honom. Han hade den största snoppen någon jag legat med haft. Det är lite synd.

2: Jag tittar ganska mycket på porr. Jag vill tro att det finns fler tjejer som gör det men I N G E N erkänner. Tyvärr tänder jag lättast på sånt som jag egentligen borde känna avsmak inför, såsom när det ser ut som att tjejen egentligen inte vill o.s.v.

3: Tre killar har runkat framför mig vid tre olika tillfällen i tre olika lägenheter. När jag exempelvis suttit i köket har killen i lägenheten mittemot kört loss i fönstret. Det är svårförklarat, jag har aldrig gett någon invit.

4: Jag har lättast att njuta av sex när jag är snyggare än killen.

5: Jag fantiserar om sex ungefär varje kväll innan jag somnar. Men när jag varit i förhållanden har jag aldrig tänkt på sex. Utom när vi haft sex. Och i slutet av förhållandena har jag inte ens då tänkt på sex.

6: En gång testade jag och ett ex sex med vispgrädde. Det var det mest misslyckade sexet. Grädden typ surnade, plus att det var såndär vidrig maskingrädde från en sprutflaska. Det tog två duschar att få bort lukten. Men i duschen gick det desto hetare till.

7: En period när jag var singel och "ute på stan" mycket kom jag i en fas där tre killar på rad hade jättesmå snoppar. Sådär jättesmå att man blir nervös för att man inte vet hur man ska hantera situationen. Då trodde jag att det låg en förbannelse över mig och vågade knappt titta under akten med den fjärde killen. Som dock hade fantastiskt perfekt snopp!

8: Jag har alltid undrat hur jag ser ut när jag rider. Det var länge en sån sak som oroade mig. Men jag satte upp en spegel vid sänggaveln och nu vet jag. Sexig!

9: Jag kör knipövningar så fort jag kommer att tänka på det. Allt för att bevara tightheten för evigt. Och de flesta har sagt att de upplever mig tight. Men de gånger killen inte sagt detta har jag genast kört övningen mer frekvent, orolig att jag tappat det.

10: Nu, efter nio frågor inser jag att jag nog inte njutit av sex som man kan. Det framgår att jag är lite väl fixerad vid utseende, prestanda och sådant. Nästa gång jag har sex ska jag tänka på detta och sen sluta tänka.