tio saker om min sexualitet

"Skäms för att jag gillar så typiska skönhetsideal"

Dagens tio saker är skrivna av anonym, 26 år.

1: Jag är sambo med en tjej jag varit ihop med i 7 år och älskar henne väldigt mycket. Har aldrig varit otrogen fysiskt men har sedan typ 2 år tillbaka en känslomässig relation med en annan tjej. Hon har också en annan relation. Vi har kyssts någon gång på fyllan och gosar jävligt mycket men inget mer. Vi snackar och beter oss som att vi är kära men snackar aldrig om det och håller som sagt uppe en varsin seriös annan relation.

2: Jag tänder inte särskilt mycket på min sambo. Den andra tjejen däremot har alla attribut jag tycker är sexiga. Men min sambo är världens bästa människa, stabil och stöttar mig (som är ganska strulig i livet) till 200% i allt jag försöker mig på. Och jag har märkt att jag inte behöver tycka att hon är sexigast i världen hela tiden utan att jag blir kåt när vi väl börjar hångla inför sex i alla fall och att hon finns där är sjukt mycket viktigare än utseendet.

3: Även om jag i övriga livet är väldigt progressiv och radikal (åt vänster, feminism och hbtq-hållet) i mina åsikter så är jag ytterst klassisk och konservativ i min egen sexualitet (andras skiter jag i). Jag tänder bara på tjejer och gillar klassiska könsrollsattribut. Rakade ben, sjyst rumpa, bröst och friserad fitta. Urringat, stringtrosor och tighta kläder är ett plus.

4: När det gäller det rent sexuella så är jag lika traditionell där. Vill inte hålla på med något i röven på någon av oss och ställningarna når väl kanske upp till "formulär 2b" (dvs något mer än missionär). Har dock som största fantasi att ligga med två tjejer samtidigt. Jag har varit riktigt nära en gång. Jag har aldrig talat om det med min sambo men hon har iallafall gjort väldigt klart att det inte är något hon är intresserad av. Jag vill nog inte göra det med henne heller. Det känns mer som en grej jag skulle göra med två one night stands. Gillar att fantisera om tjejer som onanerar framför mig men vet inte riktigt vad jag skulle göra i en verklig sån situation.

5: Jag skäms lite för att jag gillar så typiska skönhetsideal och klassiska snubb-porrgrejer och jag förstår det inte riktigt. Jag är väldigt frigjord från könsroller i övrigt och förstår inte vart det här kommer ifrån. Är inte uppvuxen med något sådant projicerat på mig och har alltid umgåtts i vänsterkretsar med alla ideal som det innebär.

6: Jag tänker på sex hela tiden. Den här sommarens löjligt korta shorts har gjort det svårt missa alla härliga ben och det har lett vidare till otroligt mycket sextänk i sommar.

7: Jag fantiserar nästan alltid om tjejkompisar. Jag måste känna personen för att kunna tycka den är sexig. Kan nästan aldrig säga om en skådis eller musiker är snygg eller inte för det känns så främmande. Jag tänker inte på det sättet!

8: Jag har legat med 8 personer under dom 12-13 år jag har varit sexuellt aktiv. Antagligen för att jag, när jag var singel, aldrig fattade när folk var intresserade. Tjejer har på riktigt tagit mig på kuken och jag har ändå stått kvar och härjat med polarna istället för att förstå vad hon vill.

9: Jag tänder riktigt mycket på tanken att någon av mina tjejkompisar vill ligga med mig bara för att dom är så sugna på att ligga. Inte på att ligga med mig utan att dom inte har fått något på länge och bara måste använda mig för sin egen njutning.

10: Jag har på senaste tiden börjat kolla på porr på datorn när jag är själv. Det är ett extremt stort tabu i min relation och jag skäms lite för det men så blir det. Jag har insett en sak genom porren. Det jag går igång mest på är kvinnlig kåthet. Ett klipp där tjejen åmar sig och skriker men man märker att hon inte njuter går fetbort. Likadant om min sambo blir passiv för att jag håller på att komma, då knyter det sig direkt och alla sexuella fantasier jag har bygger ju på något sätt på att tjejen är riktigt kåt.