TIO SAKER OM MIN SEXUALITET

"Har upptäckt att jag är asexuell"

Dagens tio saker om min sexualitet är skrivna av en IT-tekniker med signaturen Binary-Male, 30 år.

1: Har upptäckt att jag är asexuell. Jag förmodar att det är den rätta benämningen för jag känner ingen lust över huvudtaget. Måste nog inse att jag är född sådan tyvärr.

2: Tittade på rätt mycket porr innan för att försöka väcka lusten till liv. Inte för att jag någonsin har haft någon, men det funkar uppenbarligen inte. Samma med annat erotiskt material.

3: Jag blir smått illamående när jag ser på sex nu för tiden. Ser delvis "äckligt" ut vilket förmodligen förmodligen på att jag inte kan relatera till det. Jag har ju aldrig upplevt det. Ja, jag är oskuld. Tro mig, det är inte mitt val. Jag har bara inte känslan av att vilja ha sex, vilket gör att hela akten kring det förbryllar mig väldigt.

4: Nu kanske man tror att jag är impotent, men jag kan fortfarande få stånd och jag har provat att onanera. Det tog väldigt lång tid, över 2 timmar, innan jag kom, vilket inte kändes ett dugg skönt så jag slutade med det också.

5: Har aldrig blivit kysst av en tjej. Spelar egentligen ingen roll för jag skulle inte kunna ha sex med de heller. Men jag förstår faktiskt inte varför ingen är intresserad. Jag är inte ful, relativt vältränad, har ett bra jobb osv. Man tror att jag borde få mer erbjudanden, men de känner väl på sig att jag är "abnormal".

6: Har aldrig haft några riktiga vänner pga ointresse för sex. Män har en tendens att binda vänskapsband med gemensamma intressen: brudar, sport och bilar (generellt). Och eftersom jag är totalt ointresserad av alla tre så har jag inga vänner.

7: Jag hatar ordet knulla, det låter så vulgärt och grovt. Känns som "knivar i öronen" när jag hör det.

8: Har aldrig varit kär och jag förstår mig ännu mindre på den känslan än vad jag gör på sex.

9: Har problem med sexsnack ibland när man är på firmafest. När mina arbetskamrater har fått i sig lite mer än de brukar, så blir det nämligen debatt om sex kring bordet. Som tur är håller jag mig numera borta från dessa tillställningar; jag tål inte sprit tyvärr, blir bara trött och seg och sen somnar jag.

10: Kommer förmodligen att leva ensam resten av mitt liv och aldrig uppleva sex, kärlek eller något åt det hållet. Det bekymrar mig inte så mycket eftersom jag i detta skede av mitt liv gett upp och insett att det  helt enkelt inte är menat för mig.