Smärtar när jag rider och han tar lång tid på sig

Hej, jag har två frågor ang sex!

När jag rider min kille kan jag få en konstig smärta, typ som att kuken stöter upp i magen. Sitter jag för mycket på honom då så att den kommer för djupt?

Sen när jag och min kille har sex, så kan det ta väldigt lång tid innan han kommer. Eller det tar alltid lång tid... Okej, cred till att han inte kommer efter några sek, men ibland kan det ta väääldigt lång tid :(

Gör jag något fel? Vi har det ju gött annars.

Mvh frida

Hej Frida!

1. När du rider en kuk djupt kan den ta emot livmodertappen. Det kan kännas obehagligt eller smärtsamt. Det bästa med att rida är att du själv kan bestämma hur långt in och vilken takt du ska omsluta/penetreras. Ett tips är att testa andra ställningar, där kuken inte kommer så djupt in.

2. När det gäller killar som är utdragna och får en senare utlösning finns det lite olika lösningsförslag. Du gör inget fel, utan detta är något som många killar har (uthållighet). Men på samma sätt som "förtidig" utlösning kan skapa ett problem kan även "sen" utlösning skapa problem. Ett tips kan vara att inte bara ha penetrerande samlag, utan variera.

Ofta kommer killar snabbare genom att runka av sig. Detta kan varieras (penetrerande ett tag växlande med avrunkning). Ett hett tips kan vara att låta han få runka av sig med dig. Nästa gång runkar du av honom. En annan gång runkar han och precis innan han ska komma så kan han stoppa in den. Alltså, variation i sexlivet brukar göra att senare utlösning inte blir ett problem, och ibland gör detta att killen kommer snabbare.

Hoppas du fått lite tips på vägen,

Varma hälsningar, Robert.