Hon vill inte ses igen men vågar jag ringa?

Hallå! Träffade en tjej förra helgen och vi var vid träffen båda nyktra, men allt efter kvällen gick och drinkarna tömdes, så åkte vi hem till mig och hade sex.

Det var både mysigt och trevligt. Senare på förmiddagen körde jag hem henne. Skickade ett meddelande på kvällen och kollade läget, fick då reda på att hon inte vill ses igen.

Jag har inte fått någon ordentlig förklaring till varför, men jag gillar henne jättemycket och vill träffa henne igen. Vågar jag ringa henne och be om att få träffas?

Båda är 26 år.

Mvh deppig

Hej deppig!

Jag förstår att det kan kännas tungt och svårt när du har träffat någon du tycker om. Vissa människor fastnar direkt på ens näthinna och man snurrar igång och tänker på framtid.

Tyvärr är det så att hon har varit tydlig med dig att hon inte vill ses igen. Ofta när man träffas för en natt eller en kväll, så brukar inte anledningar till att inte ses igen vara något som man känner är nödvändigt att dela. Det kanske är så hon tänkte?

Du skulle kunna skicka ett sms och fråga varför hon inte vill ses och att du verkligen vill ses. Då har du gjort "allt" i din makt. Du kan nog tyvärr inte lita på att hon kommer svara, så om du inte får ett svar är mitt råd att försöka släppa henne i tankarna. Iså fall är mitt råd att släppa tjejen och titta runt efter andra alternativ.

Lycka till! Varma hälsningar, Robert.