tio saker om min sexualitet

"Vill skrika dåliga porrfilmscitat när jag har sex"

Dagens tio saker är skrivna av signaturen Nalle Maja, 19 år.

1: När min killkompis berättade att han varit kär i mig ville jag fråga om han runkat och fantiserat om mig. Tanken gjorde mig upphetsad fast jag inte alls var attraherad av honom. Tänker fortfarande på det ibland, det gör mig kåt.

2: Att ha sex med Alan Rickman (Prof. Snape i Harry Potter) är min våtaste sexfantasi. Även fast han är 65 år.

3: Jag och min pojkvän hade sex i en gles skog med joggingspår. Nu i efterhand har min pojkvän berättat att en joggare sprang förbi och såg oss. Jag är inte heller den tystaste i världen.

4: När jag har sex vill jag ibland skrika saker som man hör i dåliga porrfilmer, typ "fuck me harder", men jag kväver ofta den impulsen med kuddar.

5: Jag tycker om när min lesbiska kompis skämtstöter på mig. Jag tror jag vill att hon ska hångla upp mig.

6: Att bli tagen bakifrån är bland det bästa jag vet. Hårt, snabbt och länge.

7: Jag har fejkat bara för att jag ville att samlaget skulle ta slut. Efteråt blödde jag för att han varit för hård. Det var inte okej.

8: När jag kommer och inte ligger ner håller jag på att ramla ihop på golvet. Mina ben bär mig inte längre. Min pojkvän gör det istället.

9: När jag gick sista terminen på gymnasiet hade jag nästan sex i ett tomt klassrum med min pojkvän. Han får mig att tappa all min prydhet jag hade och när vi gick ut från klassrummet var bänkar och stolar välta. Dagen efter hade jag blåmärken på mina armar. Jag ångrar att vi inte gick hela vägen.

10: När jag sitter på bussen brukar jag titta på de andra passagerarna och undra hur de har sex, om de har några skumma fetischer. Det var någon som sa till mig att ju tråkigare människor ser ut, desto mer extrema fetischer har de. Undrar om det stämmer.