tio saker om min sexualitet

"Fantiserar om att kissa en tjej i munnen"

Dagens tio saker är skrivna av signaturen tompa, 23 år.

1: Ibland när jag ser en riktigt söt tjej med fin rumpa så kan jag tänka att "jävlar va jag skulle vilja rycka av henne kläderna, böja henne framåt o slicka både mus och rumpa tills hon skriker av njutning".

2: Jag har nästan alltid mycket större sexlust än mina flickvänner. I ett av mina förhållanden resulterade det i att jag efter ett halvår fick kommentaren "det känns som att du bara är ute efter sex", vilket har gjort att jag håller tillbaka med att visa hur stor aptit jag har. Det var en hemsk känsla att någon man älskade trodde något sånt om en.

3: Jag älskar analingus/rimjob, både att ge och få. Det är så himla skönt och känns förbjudet och snuskigt. Tyvärr vågar jag nästan aldrig tala om det.

4: Jag älskar att vara dominant i sängen och bara göra som jag vill.  

5: Tycker det är sjukt avtändande med tjejer som tycker att det är äckligt att onanera samt när dom inte klarar av mina eller sina egna fingrar om det är fittsaft på dom. Tycker det är toksexigt med tjejer som smakar på sina egna safter.

6: Älskar att ha analsex, men bara när det är jag som penetrerar. Gillar dock att bli penetrerad själv med ett finger, ger så tokhård orgasm om man får prostatan stimulerad.

7: Jag tänder på fantasin om yngre/äldre som har sex, men bara när det är tjejen som är yngre.

8: Jag fantiserar ibland om wetsex, att jag kissar en tjej i munnen eller att hon suger av mig direkt efter att jag kissat. En av mina största fantasier är att få ha analsex med en tjej och att hon ger mig en så kallad "ass to mouth" när jag är nära att komma.

9: Pinsammaste sexminnet jag har var när en flickväns pappa klev rakt in i rummet precis mot slutet av akten och jag kom medan han fortfarande stod och pratade.

10: Mina öronsnibbar är en extremt erogen zon för mig. Bir som tokig om någon flämtar mig i örat och nafsar på mina öronsnibbar.