TIO SAKER OM MIN SEXUALITET

Snyggare, varmare och gosigare att ha hår därnere

Dagens tio saker är skrivna av en tjej, androgyn, lesbian och punkare, 17 år.

1: Mitt första sex var bra fast ändå inte. Jag hade sex med min nuvarande flickvän, men var då otrogen mot min dåvarande flickvän. Det sjuka är att jag trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna vara otrogen. Själva sexet var sådär, det var skönt men jag var ändå nervös och lite skraj, och kunde inte riktigt slappna av, det var ju första gången liksom. Men samtidigt så var det något av det bästa som hänt mig för min flickvän är seriöst det bästa som hänt mig. :)

2: Jag tror jag började onanera när jag var väldigt ung. Kommer inte ihåg någon exakt ålder eller så men jag kommer ihåg att ibland på nätterna så brukade jag ta en liten nalle och stoppa innanför trosorna och gnugga lite, eller så brukade jag stå vid ett lågt bord eller liknande. Då hörnet hamnade mellan benen på mig så brukade jag trycka mig försiktigt mot det och kanske gnugga lite där med. Jag hade väl egentligen ingen aning om vad jag höll på med, men jag fick som en skön känsla av det.

3: Har inte testat så mycket olika grejer i sex ännu, men både jag och min flickvän är väldigt öppna. Vi tar saker som det kommer, kanske ska fixa någon sexleksak snart som vi kan testa.

4: Är nöjd med min kropp, har aldrig riktigt haft kroppskomplex eller utseendefixering av något slag. Det jag inte kan begripa är hur folk kan vara missnöjda med hur ens könsorgan ser ut. Vad fan är det liksom? Varför? Jag förstår verkligen inte. Och folk som skämtar om att fitta luktar fisk eller smakar äckligt, det förstår jag inte heller. Fitta är underbart vackert och gott! Och om man inte har tvättat sig på typ 3 veckor kanske det inte luktar så fräscht... Kuk har jag däremot inga kunskaper om så det vet jag ju inte.

5: Mitt ex ville inte ha sex, jag var med henne i 5 månader ungefär och höll på att bli tokig. Vi hade i och för sig ett distansförhållande och träffades inte så ofta, för vilken fattig student har råd att åka tåg upp och ner i Sverige ofta liksom? Hon sa att hon tyckte att det var läskigt. Jag förstod inte vad det var som skulle vara så läskigt men jag väntade och hoppades att hon skulle våga till slut. Det gjorde hon aldrig, men jag blev kär i en tjej i min egen stad. Hade sex med henne och fattade efter jag haft sex med henne att jag var kär i henne och att mitt förhållande med mitt ex, alltså min dåvarande flickvän, var ett väldigt dåligt förhållande.

6: Min flickvän har haft sex med 18/20 st ungefär både tjejer och killar, jag har haft sex men 1, henne.  Visst skulle det vara intressant och kul att ha sex med lite olika människor, se hur olika kön kan se ut och upptäcka vad de gillar och så. Men nu är ju saken den att jag är så förbaskat kär i min flickvän att jag vill inte ha sex med någon annan. Vad är meningen liksom?

Om jag skulle ha sex med någon annan så skulle jag för det första inte vara fokuserad. Alls. jag skulle tänka på min flickvän och tänka vad fan håller jag på med? Jag skulle förmodligen förlora människan som betyder mest för mig, skulle aldrig vara värt det. Skulle inte funka.

Men då tänker jag på att jag har ju vart otrogen en gång, skulle jag inte kunna göra det igen då? Tror inte det, min hjärna är lite efter mina känslor så jag fattade ju inte att jag inte var kär i mitt ex när jag då var otrogen. Tänkte inte ens på henne en sekund när vi hade sex, jag ångrar ändå att jag gjorde så. Det var så jävla dumt gjort. Men jag känner ingen skuld över det nu.

Jag tror ärligt talat att jag och min nuvarande flickvän är menade för varandra. Omständigheterna spelade ingen roll, jag ville vara med henne. Bara det att min kropp fattade det snabbare än min hjärna.

7: Fattar inte grejen med könshår, att folk tycker att det är fult, äckligt och/eller i vägen. Va fan! Jag tycker att det är snyggare att ha hår därnere, lite varmare och gosigare på vintern också. Men det är ganska skönt att vara rakad också, testar nämligen det för första gången nu. Jag vet inte vilket jag gillar bäst, har inte riktigt bestämt mig än. Men det är egentligen inte så stor skillnad tycker jag.

8: Älskar oralsex, både att ge och att få, det är så jävla skönt att bli slickad, och så härligt att få höra och se någon annan njuta! Jag hörde nyligen att det är en hel del som inte gillar oralsex, att dom inte klarar av att någon sticker ner huvudet mellan benen på dem och sexar loss. Det förstår jag inte riktigt, kanske har med något slags komplex att göra, osäkerhet kanske? jag vet inte. Men jag säger nog ändå: MER ORALSEX ÅT FOLKET!!! :D :D :D

9: Det är inget skönt att onanera längre, efter jag haft sex så är det inte alls samma sak. Min flickvän är bort rest just nu och ikväll så kände jag mig lite kåt och skulle sätta igång och ha det lite skönt. Men i helvete heller, jag var kåt och jag var våt men det var inte så skönt när jag var där med mina egna händer och pillade. inte ens i närheten av skönt jämfört med sex med tjejen. aningen besviken och aningen otillfredställd. Saknar tjejen som satan och längtar tills hon kommer hem. Då kan vi sexa loss som galningar, ska bli så sjukt skönt! :D

10: Kärlek är så sjuhelvetes jävla underbart när man är så förbaskat kär i en person så att det finns inte och när den personen känner samma då finns det som inget bättre. Ett sånt förhållande har jag nu. Vi har vart tillsammans i 4/5 månader och är fortfarande som nykära. Ibland kan vi ligga och bara mysa och bara kolla på varandra och vara överlyckliga och le fånigt mot varandra. Berätta hur mycket vi tycker om varandra och hur fin och vacker och underbar den andra är. Sånt gör vi mest varje dag. Nåt av det bästa är att vi båda är så himla gossjuka hela tiden. Det finns alltid tid för kramar och mys!

Jag vill avsluta med att: Jag älskar min flickvän!