Vad finns det för råd om trekanter?

Hej Robert!


Jag har en fråga om det här med att ha trekant. Varken jag eller min man har haft en trekant men vi fantiserar om det tillsammans och funderar på hur det skulle vara att förverkliga fantasin. Vi är båda i 20-årsåldern och ingen av oss dricker så att ragga på krogen eller "det bara blev så på fyllan" är inget alternativ. Vi bor också i en liten stad där vi båda är engagerade politiskt så detta är något vi vill hålla hemligt för nyfikna ögon och öron. Vi har kollat lite på ett forum på nätet men det verkade så porrigt och opersonligt, inget för oss. Egentligen vill vi ha en trekant med en vän, ingen speciell, men just vetskapen om att det är någon vi tycker om och litar på är viktig för oss. Vi har svårt att hitta det på nätet. Har du några tips till oss eller bör vi ha kvar fantasin som just en fantasi?


Hälsningar nyfiket par

Hej nyfiket par!

Först och främst vill jag skriva att det är skitbra att ni har diskuterat frågan såpass mycket. Ni har genom kommunikation kommit fram till att ni vill ha en trekant som är personlig, med någon ni tycker om och litar på. Jag skulle råda er att våga testa er fram när ni har denna fantasi!

Som ni också skriver kan krogen vara ett dåligt ställe för personer som inte dricker alkohol. Internet och sexuella forum är faktiskt ett bra ställe. Men det ni har stött på är att det har känts för porrigt. Ett bra tips är att skriva på er presentation att ni kanske först vill lära känna personen över en kopp kaffe eller te. Kanske kan ni chatta ett tag innan ni träffas och lära känna varandra?

När det gäller att ta in bekanta och vänner till en trekant finns det lite olika råd. Det första är att inte kasta er över någon :). Insuinera vad ni vill åt och flirta och se om det får gensvar. Ni märker ganska snabbt om någon blir kåt och villig till att vara med.

Oavsett, glöm inte att fortsätta prata med varandra. Innan, under och efter. Det är vanligt att både svartsjuka och kåthet kan komma upp när en tredje person sexuellt tas in i en monogam relation. Var tydliga med varandra vad ni känner och låt er känna och uttrycka era känslor.

Lycka till, varma hälsningar

Robert.