Kollegorna

De tittade förvånat på varandra, vad hade hänt? Var kom den kyssen ifrån? De hade rest sig och gått till diskbänken för att ställa ifrån sig kaffemuggarna. När hon vände sig om hade han stått precis bakom henne och de hade liksom knuffat till varandra. För att inte tappa balansen tog han tag i hennes axel och sa: ”Hoppsan..”.

När deras ögon möttes stannade de liksom upp och sen… kom kyssen!  Det var en djup, hungrig kyss som deras läppar förenades i, en längtande kyss. De ryggade båda tillbaka, alldeles häpna och förstummade. Deras kinder blossade och de andades häftigt. Vad hade hänt?

De var arbetskamrater och mycket goda vänner men de hade aldrig ens fantiserat om något sådant här, åtminstone hade inte hon det. Däremot hade hon haft en otrohetsaffär med hans bästa vän som var gift, sporadiska träffar under det senaste halvåret. Nu hade de faktiskt inte träffats den senaste månaden men det här kändes inte rätt ändå, hon var säker på att han inte visste något om det och det var bra. Det var inget hon var stolt över, hon skämdes bara av att tänka på vad han skulle säga om han fick veta.

De hade bestämt idag på jobbet att hon skulle följa med honom hem på en kopp kaffe, det var fredag och ibland brukade de ta en fika tillsammans innan helgen men det här var första gången de var hemma hos honom. Hon tog några snabba steg bakåt, från honom och sa ” Nu måste jag gå hem..” Han bara tittade konstigt på henne och nickade.

Hon gick snabbt ut i hallen och tog på sig jackan. Hon böjde sig ner för att ta på sig skorna när hon märkte att han stod precis framför henne, så nära att hon kunde känna hans doft. Hon reste sig upp med ena skon i handen och tittade på honom. ”Jag vill att du stannar…” sa han och tog henne i handen. Hon tittade på honom och kände att det ville hon också. ”Kom..” sa han och gick mot trappen till övervåningen. Hon spjärnade emot, han vände sig om och såg frågande på henne, gick de få stegen tillbaka och ställde sig nära henne. När han tittade ner på henne och med blicken frågade henne varför sa hon ” Jag måste erkänna en sak, jag har …” längre än så kom hon inte för modet svek henne. Hur berättar man en sådan sak och hon kände att det var något hon måste berätta, det om hans bästa vän. 
”Schh, sa han, jag vet redan. Jag bryr mig inte, vill bara ha dig. Nu!!” 
Han böjde sig ner och slog sina muskulösa armar runt henne, lyfte upp henne och gick mot trappen. Hon blev buren!! Känslan var enorm hon hade inte blivit buren på sen hon var barn och nu bar han henne uppför hela trappen som om hon var lätt som en fjäder.

Inne i sovrummet ställde han ner henne på golvet, de tittade på varandra med frågande, fortfarande lite häpna ögon. Han började klä av henne, sakta men målmedvetet. När han tagit av henne allt började han klä av sig själv utan att släppa ögonkontakten en enda gång. Till slut stod de framför varandra helt nakna, de släppte ögonkontakten för att titta på varandras kroppar. Hans lem var stor och styv, det spreds en lätt doft av upphetsning omkring dem. De började kyssas djupt och häftigt samtidigt som de sjönk ner på sängen.

Han la henne på rygg och började kyssa henne på halsen samtidigt som han lät sina händer kupa sig kring hennes bröst, hon andades häftigt och njöt av hans läppar och händer. Hans mun bytte plats med hans händer, han smakade försiktigt på hennes bröstvårtor som styvnat under hans händer. Slickade, sög och nafsade lätt, under tiden smekte hans händer ner över magen som höjdes och sänktes i takt med hennes snabba andning. Han lät sin mun lämna brösten och följa händerna på deras färd neråt, särade försiktigt på hennes ben och andades in hennes ljuvliga doft. Började slicka hennes längtande, pulserande sköte. Lät tungan smeka hennes yttre blygdläppar på ett sätt ingen annan gjort, liksom längs med hela sidan från mellangården och fram till venusberget. Hon visste inte att hon var så känslig där.

När han sen särade på hennes sköte med sina fingrar och lät sin tunga slicka svepande och intensivt över hennes inre delar samtidigt som han lät två fingrar leta sig in i henne, stönade hon högt och spände sin kropp i en båge. Han lät sina fingrar rytmiskt åka in och ut i henne samtidigt som han lät sin tumme gnida hennes klitoris, förflyttade sin mun till hennes bröst och började återigen ge dem samma behandling som tidigare. Upphetsningen började sprida sig i hela hennes kropp, hennes stönanden övergick i kvidanden och hennes andning blev snabbare och snabbare. Hennes kropp blev helt plötsligt alldeles stel och hon skrek till när det gick för henne.

Hon reste sig upp och lade honom på rygg i sängen, började kyssa honom på halsen, lät sina händer och mun tillsammans leta sig neråt på hans kropp, ner över bröstkorgen, ner över hans mage, lätt och snabbt förbi den del av hans kropp som pulserade av längtan efter hennes händer och mun. Fortsatte ända ner till hans fötter, där vände hon uppåt. När hon kom fram till ljumskarna drog hon in hans doft i ett djupt andetag genom näsan, lät höger hand glida in sakta i mellanrummet som bildades mellan hans mage och styva lem utan att nudda den. Strök handen fram och tillbaka över magen samtidigt som hon andades ut genom munnen och lät sin andedräkt smeka lemmen som nästan verkade vilja försöka komma åt hennes mun av egen kraft. När den reste sig ryckande mot hennes mun lät hon tungspetsen lätt och snabbt nudda ollonet ett par gånger innan hon lät sin mun öppnas och sugande låta den försvinna nästan helt. Kupade den vänstra handen och lät pungen vila i handflatan och tog ett lätt tag runt roten och lät tummen och lillfingret mjukt massera där. Den lediga högerhanden virvlade omkring, ömsom på hans mage, ömsom på hans bröstvårtor. Han stönar och vrider sig under hennes händers och muns behandling, till slut kan han inte hålla emot utan kommer med ett stönande i hennes mun.

För ett ögonblick stannar allt upp, han ligger flämtande och försöker hämta andan, hon halvsitter vid fotänden av sängen och andas häftigt.

Ögonblicket är snart över när han tar ett häftigt tag om hennes axlar och mer eller mindre vräker omkull henne i sängen, låter sina händer  utforska varje centimeter av hennes kropp. Han klämmer och smeker om vartannat, låter sin mun följa i händernas spår biter och slickar varhelst han kommer åt. Hon njuter av att känna sig helt maktlös och utlämnad åt honom, upphetsningen ligger som en dimma över henne. Hennes kropp lever ett eget liv, den kan inte ligga still. Hon söker efter honom vill att han ska komma in i henne men han tillåter inte det. Så fort han märker att hon är nära att komma så saktar han in och flyttar fokus till en annan del av hennes kropp för att så fort hon börjar andas lugnare ta sig an hennes bröst och härligt våta underliv igen. Han masserar och knådar hela hennes kropp, han är som en virvelvind, det känns som om han är överallt samtidigt. Hon har aldrig varit med om något liknande någonsin förut. Det känns som om hela hon brinner upp av kåthet och lusta.

Helt plötsligt tar han ett stadigt tag om hennes höfter lyfter upp henne och låter sin hårda lem leta sig in i henne, hon är våt som hon aldrig varit tidigare men är ändå härligt trång. Han får trycka på för att komma in och när han kommit förbi det trängsta och han bara sjunker in i henne undslipper han sig ett lågt, långt njutningsfyllt stön. Hennes ögon blir tårfyllda av lyckan och lättnaden när han fyller hela henne med sin lem. Han ligger helt stilla en liten stund men börjar snart att rytmiskt röra sig in och ut i henne, först långsamt och mjukt sen snabbare och hårdare. Hon är så våt att det uppstår ett härligt smackande ljud när han åker in och ut i henne. Ett mycket upphetsande ljud tycker de båda. De rullar runt så att hon hamnar på honom. Först ligger hon på honom och bara njuter av att känna hans håriga, fasta bröstkorg mot sina känsliga bröst. Han luktar så gott, en varm, kryddig doft som gör henne än mer kåt. Hon andas in den djupt och reser sig sakta upp. Hon sitter på honom och roterar med sina höfter, sakta och försiktigt. Böjer sig fram tar tag om hans handleder och för hans armar över hans huvud håller ett stadigt tag och börjar gnida sig upp och ner mot hans mage, masserar honom med sina slidmuskler, hennes klitoris får samtidigt en härlig massage. Herregud…hennes kropp rister av rytmiska sammandragningar när det går för henne igen. Hon sjunker ner över honom och flämtandas och darrar till flera gånger när orgasmen sprider sig genom hennes kropp.

Han kupar sina händer runt hennes ansikte, tittar henne djupt in i ögonen. Hon rodnar, han ler lite snett och kysser henne ömt och mjukt.

Plötsligt tar han ett tag om hennes kropp, lägger henne ner i sängen. Vänder henne på mage, tar tag om hennes höfter, lyfter upp henne och kommer in i henne hårt och häftigt. Ett djupt stön kommer ur hans strupe när han känner att hon är lika våt och villig fortfarande, hon gnyr till, inte av smärta utan av en härlig känsla av att vara uppfylld av honom. Han för hennes höfter fram och tillbaka, tar henne hårt och härligt men så fort han känner att klimax är nära saktar han ner och tar det lugnare. Eter en stund drar han sig ur och vänder på henne och de sätter sig upp.

Han sitter på sängen och hon grenslar honom och sjunker sakta ner över honom och han fyller henne igen, hon sätter sig på huk och rör sina höfter bakåt, framåt. Han stönar högt och det känns som om det ska gå för honom genast. Det är så skönt att känna hennes slida rytmiskt krama hans lem, han blir yr och glad, det går inte att beskriva hur det känns…helt plötsligt reser han sig, lyfter med henne och han är fortfarande kvar i henne. Han trycker upp henne mot väggen, fortsätter att knulla henne släpper inte hennes ögon för ett ögonblick tills de båda skriker rakt ut när det går för dem samtidigt.

De står kvar tryckta mot väggen en stund för att hämta andan och njuta av närheten. Han bär henne till sängen där de faller ihop av ren utmattning, tätt intill varandra och somnar ganska omgående.

/Maja