tio saker om min sexualitet

"Jag har haft sex en gång under hela 2011"

Dagens tio saker är skrivna av signaturen ensam men kåt ändå, 21 år.

1: Jag har haft sex en gång detta året. En gång på hela 2011. Och det var ett halvtaskigt fylleligg med en gammal kompis som avgudat mig sedan högstadiet. Det är inte det att jag inte vill ligga mera, men av någon anledning får jag sådan fruktansvärt olust varje gång det väl kommer till kritan med någon. Jag skulle hemskt gärna vara mer frigjord och kåt, som jag har varit innan, men det verkar liksom inte finnas någon jag är riktigt sugen på nu för tiden.

2: Jag onanerar mycket. Jag har två dildos och en vibrator och jag använder allihop flera gånger i veckan. I början kändes det fruktansvärt kinky att äga sexleksaker, nästan som lite förbjudet, men nu har jag vant mig vid dem. Ibland känns det nästan lite skamfyllt och jag funderar på att slänga dem bara för det men då vet jag faktiskt inte hur jag skulle klara mig. Det känns synd att sexleksaker fortfarande är ganska tabu medan jag och mina kompisar fritt och detaljrikt kan prata om gamla ligg och vad för slags sex vi gillar och så vidare.

3: Jag gillar att titta på porr. Och det känns så fel, feminist och allt som jag är, att sitta och titta på filmer där kvinnor objektifieras på ett sådant sätt som de gör i många porrfilmer. Och att dessutom tända på det. Men jag tycker faktiskt om det, hur konstigt det än kanske är att vara tjej och gilla porr. Jag vet inte..

4: Jag hade under flera års tid ett KK-förhållande med en kille. Vi skickade upphetsande sms till varandra varje dag, sågs så ofta vi kunde och hade en jäkla massa sex. Det intressanta var att det var bara i sängen vi klickade, i övrigt förstod vi oss inte alls på varandra. I två års tid hade vi världens bästa sex men vi lärde liksom aldrig känna varandra på några andra plan. Nu har han flickvän, men som den lilla djävul jag är längtar jag lite tills de gör slut.

5: Jag har alltid sagt att en av de sakerna jag måste ha gjort innan jag dör är att ha haft sex med en tjej åtminstone en gång. I början var det nog mest för sakens skull jag menade, men med tiden har jag märkt att jag faktiskt tänder på tanken att ha tjej-sex. Jag vet inte om jag någon gång väl kommer hamna i den situationen och känna mig trygg då, men jag önskar att jag vågade iallafall.

6: Jag är en tjej som definierar mig själv som heterosexuell. Ibland undrar jag hur jag kan vara så säker på det. Är det bara för att jag blev uppfostrad så och aldrig vågat tänka tanken på något annat? Eller är det för att jag verkligen, på riktigt, är det.

7: Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med en kille som jag inte hade bra sex med. Eller rättare sagt, been there done that, och det fungerade verkligen inte. Vad vi än gjorde så kom han efter max 20 sekunders penetration och vi försökte på alla sätt och vis med att lösa problemet, gå runt problemet, låtsas som att det inte var ett problem. Men det var ett problem och det byggdes upp mycket undertryckt frustration hos oss båda som gick ut över förhållandet. Sen dess värderar jag ett gött sexliv mycket högre i förhållanden.

8: Jag vill egentligen inte bry mig om huruvida en sexpartner tycker jag ska vara rakad eller inte. Men det gör jag ändå. Jag har nog rakat fittan av automatik sedan jag i högstadiet fick lära mig att man var äcklig om man var hårig. Men nu när jag knappt ligger med någon längre tycker jag det är mycket skönare att inte bry mig om det, låta det växa nästan fritt liksom. Fast om någon hade sagt till mig att han föredrog rakat hade jag säkert gjort det fastän jag inte valt det själv.

9: Jag har precis blivit medlem på en dejtingsida. Har alltid tänkt att det bara är fula desperata människor som är medlemmar på såna, men nu är ju jag också det. Så då är frågan ifall jag är ful och desperat eller om också snygga, helt vanliga människor faktiskt även dom hänger och internetdejtar?

10: Det händer så himla ofta på lektioner och föreläsningar att jag börjar  fantisera sexuellt om läraren eller vem som helst som står framme och pratar. Det går automatiskt! Tänker hur den ser ut utan kläder och sen är det liksom igång. Då känner jag mig som den yngsta snusktanten i världen, och försöker titta åt ett annat håll och tänka på något annat.