tio saker om min sexualitet

"Trodde one-night-stands bara förekom i storstäder"

Dagens tio saker är signaturen Johan, 30 år.

1: Jag känner mig äcklig för att jag är kille och vill ha sex. Hoppas jag en dag slutar tänka så. Nu känns det som att leva i ett skal. Som att jag inte kan leva ut typ.

2: Jag älskar att bli uppraggad av tjejer. Det är endast då jag har sex.

3: Jag tycker en av de absolut viktigaste egenskaperna hos en tjej är att hon är fysiskt attraktiv. Jag skäms för mig själv att jag är så ytlig, men det är omöjligt för mig att sänka de kraven. Detta har gjort att tjejer jag tycker är heta är såna jag placerar i en eller två ligor över mig, och då känner jag mig chanslös.

4: För ett par år sedan hånglade jag med en supersnygg tjej på krogen. På vägen hem grät jag av glädje (hon var inte med då dock :) ).

5: Ett av mina livsmål är att ha två, tre one-night-stands med snygga tjejer. Dock inte samtidigt. Gärna två, tre helger på raken. Har haft flera one-night-stands med oheta tjejer, så jag känner att jag måste kompensera upp det innan jag kan vara nöjd. Ett annat livsmål är att ge en tjej sprutorgasm.

6: Jag är en bekräftelsejunkie. Alla dyra kläder jag köper, och alla frisyrer jag testar är för att se vilket som ger mig mest bekräftelse från tjejer.

7: Jag gillar verkligen när tjejen står i doggystyle. Men har bara testat det två gånger i mitt liv.

8: Jag tycker sexuella detaljer är väldigt viktigt. Bland det hetaste jag vet är att se en tjej onanera bredvid mig. De senaste tjejerna jag dejtat har tyckt det mest känts pinsamt. Hoppas jag träffar nån som tänder på att visa upp sig så.

9: Innan jag var cirka 25 år trodde jag att one-night-stands endast förekom i storstäder som Stockholm eller New York. När jag upptäckte att jag haft helt fel förändrades hela min världsbild.

10: Det finaste är att somna i skedställningen med en hand på hennes bröst. Då har jag konstant stånd.