tio saker om min sexualitet

"Sex är mycket bättre sen jag blev vältränad"

Dagens tio saker är skrivna av anonym 23 år.

1: Sex är så mycket bättre nu när jag är vältränad både konditions- och styrkemässigt. Jag är mycket mer bekväm i min kropp (till och med stolt) och orkar mer.

2: Jag är tyvärr ganska dålig på att använda kondom, även när det gäller one-night-stands med främlingar. De gånger som det hänt är det dock alltid jag som tagit initiativet, aldrig killen.

3: Jag gjorde slut med min första pojkvän till stor del på grund av att jag kände panik över att aldrig ha haft sex med någon annan än honom. Även vid dumpningen av pojkvän nr 2 så hade det ett finger med i spelet.

4: Sex med någon man känner är egentligen bättre men jag gillar verkligen spänningen i att vara med någon ny!

5: Innan jag provade att FÅ oralsex (och det hände flera år efter min sexdebut) var jag bombsäker på att jag inte skulle gilla det men oj vad fel jag hade! Har inget emot att gå ner på en kille heller men att få är ju 100 gånger bättre!

6: Av de jag haft sex med så är det bara en jag ångrar. Killen var en idiot, det var verkligen inte bra och till råga på allt så sprang kondomen. Katastrof!

7: Reptilhjärnan tar verkligen över för mig när jag har sex. Efteråt kan jag bara minnas om det var bra eller dåligt och vissa detaljer. Det är ju riktigt tråkigt när det är bra sex men väldigt positivt i vissa situationer.

8: Bästa sexet hittills var med en kille som jag trånat efter länge och väl. Det var kombinationen av att jobba så hårt för någonting och av att han verkligen visste vad han gjorde som fick det att bli så himla bra. Jag har nog aldrig, inte ens under ett tufft träningspass, svettats så mycket. Mina lakan var totalt dyngsura men jag sov i dem flera nätter efteråt. Äckligt men sant!

9: Jag har mer eller mindre fått sexinviter av alla mina ex men aldrig tackat ja. Det intresserar mig inte det minsta. Såhär i efterhand kan jag tycka att sexet när vi var tillsammans var helt okej men nu när jag prövat vingarna mer så skulle jag aldrig vilja tillbaka till det där träsket igen. Samma sak varje gång, sex för husfridens skull.

10: Jag tänder på muskulösa men slanka killar. Bred rygg, snygga armar och gärna lårmuskler som syns ordentligt. De får gärna ha skäggstubb också, fint hår, tatueringar och vara talangfulla inom något område typ musik eller sport.