Tio saker om min sexualitet

Ibland börjar jag gråta av sex

Dagens tio saker är skrivna av studerande Linnéa, 20 år.

1: Jag älskar min pojkvän men finner han inte särskilt attraktiv, vilket ofta gör att jag undviker att ha ljuset tänt eller ha sex på dagen.

2: Jag har bara haft sex med två personer någonsin, aldrig hånglat på krogen eller följt med någon okänd människa hem på fyllan. (Nej, jag är inte ful som stryk). Något jag är fruktansvärt nyfiken på. Jag känner mig ofrånkomligt "efter" mina vänner som ligger lite åt höger och vänster. Intalar mig själv att det "inte är något för mig", fast jag så himla gärna vill veta hur det är.

3: Jag har aldrig fått vaginal orgasm. Och ja, jag hatar (är jävligt avundsjuk på) de kvinnor som kan få det. Så jävla in i helvete sjukt orättvist. Jag vill oxå, men vet inte hur, eller om jag kan.

4: Enda anledningen till att jag rakar benen och skrevet är för att min pojkvän ska tycka jag är sexig.

5: Jag kan fortfarande fantisera om min första pojkvän, vilken för övrigt var ett riktigt svin. Men det visste jag ju inte då, kär och galen i hans pojkrum, sida vid sida.

6: Min pojkvän vill att jag ska få orgasm tillsammans med han. Det har blivit till ett stort krav nästan. Jag har aldrig fått det och vet inte om jag kan heller. Inte på det sätt som han vill att jag ska få det. Han berättade det i helgen, att han känner sig värdelös om jag inte får det. Förbannade porrindustri som får män att tro att vi kvinnor kommer så fort dom "stoppar in den".

7: Sex kan ibland bli en sån "känsloutlösning" att jag börjar gråta, inte särskilt sexigt men väldigt skönt att gråta av sig.

8: Jag gillar lite hårdare tag, men min pojkvän är världens snällaste person, så jag tror inte att han kan få till det på det sätt jag vill...

9: Jag brukar föreställa mig hur det skulle vara att ha sex med de flesta män/killar jag träffar i min vardag, oavsett vilka de är, hur dom ser ut eller liknande. Inte för att jag skulle vilja hoppa i säng med ens 10% av dem, men ändå...

10: Jag kollar på porr, inte för att jag tycker att porrindustrin är något hedervärt, och jag vet att tjejen troligtvis inte kommer 10 gånger i halvtimmen, men de är sexigt ändå.