Hur ska jag "ladda ur" som tjej?

Hej!

Nu är det så här... Jag har inte haft sex sedan i februari i år, och det är ju ganska lång tid nu med tanke på att vi är i slutet på oktober nu! Vissa dagar går det bra och andra så går jag bara omkring och är sjukt kåt hela dan!


Visst onanerar jag, men det är ju (enligt min mening) inte ens i närheten så tillfredställande som att ha en partner! Nu kan man ju då tycka att det är ju "bara" att skaffa ett 1 night stand, men även om jag har haft dom förut så är det inte riktigt det jag är ute efter. Jag är nog hellre ute efter något seriöst lite mer långvarit, för jag saknar att ha kille. Men det jag nu undrar över är; vad ska jag göra fram till dess?


Jag känner inte att jag vill bli ihop med första bästa kille bara för att ligga med någon men vet inte vad jag ska göra av alla mina kåtkänslor! Har ni nåt bra tips på att "ladda ur" som tjej om man inte vill behöva söka upp någon tillfällig partner?
 
Tack för ett superbra program!
Hälsningar
/Erika

Hej Erika!

Det var många saker i din brevförfrågan. När det gäller att hitta en kille så är det som du skriver, det får ta den tid det tar.

Under tiden du väntar på, söker, träffar eller dejtar olika killar gäller det att gotta ner sig i skön onani. Speciellt eftersom du inte verkar vilja träffa någon för bara sex.

Mina tips är därför införskaffa mycket glidmedel, någon skön vibrator, en bra dildo och en rejäl buttplugg. Titta på någon skön erotisk film och läs våra noveller.  Lyssna på Fitt for fights fittiga tips! Unna dig extra mycket tid för att nå maximal njutning.  Eller varför inte kolla in vad grönsakssex kan vara för dig?

Lycka till med din njutning,

varma hälsningar, Robert.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".