Foto: Sandra Qvist/SCANPIX
tio saker om min sexualitet

Han körde in den trots att jag inte var kåt

Dagens tio saker är skrivna av signaturen Veronica, 17 år.

1: Jag blev av med oskulden en morgon då jag vaknade i ett  fult blått pojkrum. Jag var inte kåt alls men innan jag visste ordet av det så säger han "ska jag köra in den?" på ett stelt och konstigt sätt, jag mumlade väl bara. Men sen var han igång och pressade. Hahah, hemskt.

2: Jag skulle aldrig säga nej till en tjej ifall jag ville ligga med henne, vilket skulle kunna hända.

3: Jag blir ofta kåtare av att tänka på tjejer än på killar, när jag tar på mig själv. Killars kroppar attraherar inte mig särskilt mycket. Men jag dras ändå till killar och älskar att ha sex med dom.

4: Jag är bra på att suga och gillar det. Älskar när en kille är bra på att ge också. Men inte när han vill ha 69:an, för många killar är så att om man suger och sen slutar för man vill bli slickad. Då lägger han sig över en och kan typ inte hinta mer. NEJ, här har jag varit nere på dig i en kvart - din tur.

5: Jag tänder sjukt mycket på saker som är förbjudna, inte allt såklart. Men typ mina (snygga) lärare osv.

6: Det är inte kul med killar med liten kuk, det är inte det. Det känns hemskt att erkänna för det kan ju inte dom rå för. Men jag tycker verkligen inte att det är någon höjdare.

7: Jag har haft vestibulit, men tror till hundra procent att det är ett psykologiskt tillstånd. Det tog tid innan det försvann, men det försvann!

8: Kan inte komma av penetration men gillar det ändå.

9: Önskar nog lite att killar hade bröst, eller tjejer kuk.. ja eller typ.

10: Jag brukade vara såå sjukt pryd men är nu är det raka motsatsen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".