Petit batard

Vi träffades i en annan stad. En stad som var ny för oss båda. Vi pratade olika språk och hade olika syn på kärleken. Jag hade en stark tro på den och höll fast vid den tills mina knogar vitnade. Han hade ersatt den med ordet passion. Men båda perspektiv skulle lösas upp när vi flyttade ifrån den staden.

Den kärlek jag hade hållt fast vid med vitnande knogar sipprade långsamt ur mig och passionen för honom var kortlivad. Vi hörde till slut av varandra igen efter flera månader. Av längtan efter en insyn i den andres liv uppdaterades vi om nya erfarenheter och nya drömmar. Mina drömmar om en onåbar kvinna. Hans fantasier om mig. Still gets me turned on. Magic hands, magic tounge, soft naked black skin, smooth light white skin and a fucked up wrist.

- How’s life?
- Life is good. Up and down, high and low, in and out… fucking confusing sometimes. But I love it!

Längtar efter dig, att titta på dig, vara nära dig, ta på dig, smeka din kuk, andas in din luft, smekas av dig, dina händer på mina bröst, jag vill. Nu. Jag vill ha din kuk i mig nu. Jag vill ha dig som jag aldrig fick dig då. Jag vill ha minnen som aldrig skapades. Jag vill tänka på dem när jag smeker mig själv. När jag föreställer mig dig mellan mina ben. Stor och hård. Våt och kåt och du tränger in i mig. Min kropp böjer sig av njutning. Sakta och intensivt. Den känslan. Jag hårdnar och mjuknar om vartannat. Du tittar med så stora ögon. Smekande och utforskande. Högt och lågt. Inuti och utanpå. Överallt samtidigt. Det är så mycket du att jag exploderar. Dras ihop i en explosion. En explosion som tystnar alldeles för tidigt. Passion var ditt ord. Ge mig, är mina ord.

- And what about you, how’s life?
- Life is a blast. I have a new plan and I can spend all the time I want only doing things that I like. I really enjoy it here!

Oh l’honnêteté, vous petit batard.