"Vill pulla min älskling till orgasm"

Dagens tio saker är skrivna av signaturen Oil, 25 år.

1: Kvinna i 25 års ålderns om alldeles nyligen bestämde sig för att ingå ett heteroäktenskap. Så här ett halvår efteråt har jag redan varit otrogen, då med en tjej. Hon är kvinnan i mitt liv men vi kan inte gå vidare då vi båda är upptagna. Suktar efter henne och inser nu att jag skulle ha haft en tjej från början.

2: Som ung (läs yngre) var jag översexuell och ÄLSKADE beröring. Men MÅNGA år med samma man som inte alls funkat i sängen egentligen har jag nu stängt av det helt vilket gör att jag inte alls blir lika upphetsad och har jättesvårt med orgasm. Även med henne jag var otrogen med.

3: Onanerar bäst till tjejporr, gärna sådant som är stillsamt. Min nya favvoskådis är Eufrat. Framför allt i hennes verk från ORGASMS.xxx. Onanerar gör jag oftast i sängen när maken somnat...

4: Flörtar mer än gärna men har inte gått hela vägen med speciellt många. Enda gången då jag inte tänkte mig för var när jag förlora min oskuld. 12 år gammal och jättekär. Dum idé och inget jag rekomenderar! Vänta och utforska dig själv och den du vill vara med.

5: ÄLSKAR oralsex och har precis fått gå ner på en tjej. Måste säga att det är att föredra nu när jag gjort båda. Det smakar sååååå mycket godare och är en helt annan känsla att få tillfredsställa en kvinna. Kanske har med min läggning att göra men det är något med det mjuka och våta som är helt underbart! Våga gå ner på din partner!

6: Har blivit en som ger mer än tar. Mycket tror jag det beror på hur jag levt nu länge. Men jag älskar att ge njutning. Man skulle kunna säga att jag har en fetisch att få ge och se orgasmer. Det är något med någon (framför allt en kvinna) som får orgasm. Hur kroppen drar ihop sig, ofrivilliga ljud. Det är så jäkla grymt!

7: Tänder på ögon, läppar, handleder, nyckelben och beröring. Gärna röra andra. Känna hur de ryser. Känna deras mjuka hud mot mina fingrar eller läppar. Och DOFTER. Det finns inget mer erotiskt som någons personliga doft. Funkar det inte där för mig kommer det aldrig funka. Min näsa är ibland den som bestämmer om det kommer klicka eller inte... ;)

8: Försöker att aldrig ångra val jag gör... även om man i efterhand kan komma fram till att det kanske inte var helt genomtänkt ska man ändå inte ångra det för gjort är gjort. Att vara otrogen var inte en av mina smartaste saker jag gjort detta år. Men å andra sidan vet jag nu att jag troligen inte ska stanna kvar i mitt heteroförhållande då det inte är jag. Jag tänder inte på min make på samma sätt som jag tänder på kvinnor. Och nu kan ju faktiskt alla få barn. Oavsett partner eller inte.

9: Tror på att man kan vara polyamorös om det inte är så att man hela tiden söker något som fattas hos någon annan. Jag ansåg mig vara det tills jag upptäckte allt jag saknade i mitt grundförhållande. Att jag inte kunde vara ärlig med mig själv om jag stannade även om min maken troligen kommer bli förkrossad.

10: Längtar just nu efter att få pulla min älskling till orgasm. Gärna på hennes jobb där vi hela tiden skulle vara rädda för att bli upptäckta.