tio saker om min sexualitet

Vem vill ha en man som inte minns henne?

Dagens tio saker är skrivna av signaturen Dayatonai!i, 46 år.

1: Krock. Hjärnskada. Närminnesfunktionen borta, nedsatt initiativförmåga. Livet som jag kände det var slut. Ett nytt liv började. 37 år och tillbaks på ruta ett. Tänker ofta på sex och undrar hur det skulle vara. Kommer jag att möta någon som vill prova det med mig? Finns det chans till att finna kärlek? Vågar jag hoppas? Detta är frågor som fyller mig med både hopp och förtvivlan. Jag är ju bara en man som behöver finna min kvinna - som behöver finna mig, sin man.

2: Bryta mitt ofrivilliga celibat. Men hur? Vilken kvinna skulle vilja ha en man som inte kommer ihåg vem hon är dagen efter? Vem är du i så fall och var finner jag dig?

3: Onani till gamla minnen av erotiska möten. Om och om igen återupplever jag de finaste stunderna jag har haft med de fina kvinnor som vid någon tidpunkt har vandrat vid min sida genom någon fas av livet.

4: För att få annat att tänka på än ensamheten så köpte jag ett hus och började renovera detta. I det har jag hittat en ny sorts kärlek. Jag älskar mitt hem!!! Även här dagdrömmer jag om att en dag ha någon som vill kasta sig in i projektet och vara med om att skapa ett hem och en trädgård att älska och vårda tillsammans.

5: Minnen av ett tidigare liv och fantasier om en möjlig framtid i detta nya och helt annorlunda liv... Det är allt jag just nu har. Så spännande, så ensamt, så fullt av möjligheter om jag blir funnen och räddad en dag.

6: Det finns nätter då någon kvinna kommer till mig i drömmen. Det är ofta subtilt och med nästan ingen beröring alls - kanske för att jag har glömt hur en kvinnas beröring känns.

7: Jag känner kärlek till gud, livet och till moder jord som lät mig överleva den fruktansvärda krocken. Jag får chansen att återupptäcka livet med ett barns nyfikenhet. På många sätt är jag en liten pojke - förklädd till man. Jag är nyfiken på allt och njuter av varje ny dag som den vackraste av gåvor.

8: Vet inte om det beror på min väl utvecklade fantasi eller på vad mitt ofrivilliga celibat gör med mig. Men mina ögon har börjat se sensualism. Det kan vara hur två träds grenar berör varandra då de vajar i vinden eller en fågel som flyger in i sin holk.

9: Vad händerna känner. Min händer är känsliga och väldigt bra på att finna och beröra de speciella ställen som tänder upp och förstärker lusten. Synd att en sådan talang står outnyttjad.

10: Har jag råd att tacka nej till någon? Känner tiden rinna som sand mellan fingrarna. En kvinna visar intresse men är för ung enligt min familj. En annan kvinna visar intresse men åter blandar sig familjen i och kvinnan försvinner... Familjen försöker skydda mig, men jag försöker ju bara finna kärlek. Har jag råd att vara kräsen? Det kan kosta mig resten av livet i ensamhet, ett högre pris än jag vill betala!!!