Knäpp för att jag tänder på tjejer som röker?

Hej, e jag typ knäpp?

Har upptäckt att jag blir jättekåt på tjejer som röker. De behöver inte vara nakna men gärna snygga och sexigt klädda typ tajta jeans och lite längre stövlar.

Min tjej röker inte och tycker väl egentligen det är bra men om hon typ ville feströka eller ta en cigg före under eller efter vi har sex vore (tror jag) häftigt. Är jag knäpp?

/"Niklas"

-----

Hej Niklas!

Cigaretten har nog sexualiserats som en del av marknadsföringsstrategierna. I populärkulturen, såsom serier och filmer, används "sexiga" ikoner som blossar på. Cigaretten kan både symbolisera att ge sig hän ett begär och vara lite "tabubelagt". Speciellt för icke-rökare.

Just ciggfetisch är vanligt och det är inte du som är knäpp. Vissa fetischer lever du ut och andra stannar i fantasin. Kanske är det så att din tjej inte vill delta i din fetisch, men det kanske kan vara eggande och spännande att berätta om din fetisch för henne?

Kolla gärna in våra reportage om fetischer, och upptäck fler saker som kan egga!

Varma hälsningar, Robert.

Mer om Frågor om fetischer

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".