Vad finns det för förförelseknep?

Hej Ligga med p3!

Jag har lite funderingar kring att förföra. Jag har haft ett kk i ett år nu och vi har fantastiskt sex! Det är bara det att vi bara har sex när HAN vill. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra och att ta upp det med honom vill jag inte för att riskera att tappa den sista glöden. Kanske några förförningsknep skulle förbättra situationen?

Snälla Robert, hjälp mig! Jag känner mig oerhört osexig!

/ rosatrosa

----

Hej rosatrosa!

Självklart tycker jag att ett av lättaste sättet att lösa sexuella problem är att kommunicera. Men ibland kan det - av olika anledningar - kännas svårt att prata om saker. Det kan som du skriver kännas som spänningen försvinner eller att ni tappar glöden. Att prata kan räcka med att säga: "åh, vi har så bra sex! Men... jag skulle vilja ta lite mer initiativ".

Nästa gång du blir kåt kanske du kan förbereda lite grann. Ta på dig några kläder som du känner dig sexigare i, ha på lite eggande musik osv. Gör det till en överraskning. Vad sägs om att testa att binda honom, så du får fullständig kontroll?

Hoppas du förändrar situationen, för givetvis ska bådas sexuella behov uppfyllas.

Varma hälsningar, Robert.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista