Så här fett var det inte på Matildas DJ-gig i helgen. Foto: Hussein Malla/Scanpix

Misslyckat DJ-gig och herpesnoja i helgen

Hej snyggingar!
Här kommer ett vanligt hederligt blogginlägg. What's up? Hoppas er helg har varit grym! Själv inledde jag min med ett DJ-gig på en personalfest. Det gick sådär...

Anlände till en personalfest på upphällningen. En tjej och en kille med sug i blick och halva foten redan inne i sänghalmen, en gubbe i skinnväst som knappt kunde stå, ett coverband som redan spelat halva min spellista och ca fem pers på dansgolvet. Men jävlar vad de dansade! Största utmaningen i min DJ-karriär någonsin. Gick hem när endast en dansade till Macarena. Funderar på att byta namn till Avici eller Matilda Guetta.

Min tjej var i London hela helgen, och tydligen besökte hon äldsta flatbaren i stan, Candy Bar. Blev lite avis. Oj vad gammal den måste vara, tänkte jag. Men den hade bara funnits sen 1992. Och jag som tänkte "shit, undrar hur det var där typ på 40-talet? WOW" Men nej.

Trodde även att jag fått munherpes i helgen. Är hypokondriker. Googlade. Skrämde upp mig själv. Hade ej munherpes. Var bara lite torr i mungipan.

I övrigt händer det grejer på kontoret, i all tystnad. Tre pers vid insjukna i vars en dator. Men vi förbereder för den kommande sextimmarssändningen som kommer bli årets HAPPENING!! Åh, det ska bli sköj.

Jag spånar även på följande reportage och krönika-idéer:
Att göra en lista över alla man legat med - varför och hur gör man?
* Förförelsemat - vilken mat är den bästa att bjuda på om man vill förföra?
* Fördomar om mäns och kvinnors sexualitet - vilka finns och varför?

Vad vill ni helst höra? Jag är som vanligt öppen för era förslag!
Kram
/Matilda

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista