Jag vill ha ett förhållande! Hjälp!

Hej på er, jag har ett litet problem.

1. Jag längtar så mycket efter ett förhållande med någon. Att ha någon att känna kärlek med. Men problemet är att min fostermamma säger att jag inte får ha ett förhållande med någon.

2. Jag funderar på att köpa sexleksaker. Har ni några tips?

Snälla, kan ni ge svar på mina frågor.
Ha det gött/Markus

-----------

Hej Markus!

1. Självklart stämmer inte det din fostermamma har sagt. Nu är ditt första problem formulerat väldigt kort, så jag vet inte vad som ligger bakom. Men en sak är given, du har rätt att ha en kärlekspartner!

Jag tror det kan vara bra att du pratar med någon annan om detta. Beroende på din ålder skulle jag råda dig att kontakta en kurator eller någon vuxen. Finns det annan problematik med din fostermamma är det bra att bolla det med någon utomstående.

2. Sexleksaker för män finns det gott om. Mitt tips, beroende på vad du gillar såklart, är fleshlights. Det är en av de mest sålda sexleksakerna för män, och fungerar som så att du stoppar in din kuk i ett rör och för den upp och ner.

Det finns också buttplugs för män, vilket är en stor njutning. Lyssna gärna på Ligga med P3:s buttplugstest. I övrigt är det fantasin som sätter dina gränser. Det finns bland annat kukringar, bröstvårtklämmor, spankingmaterial och eggande glidmedel.

Stort lycka till,

Varma hälsningar, Robert.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista