"Oh my god vilka bra tips!" Foto: FreeDigitalPhotos.net
stor lista

Uttråkad? Läs en sexig blogg!

Trött på Liggas hemsida? Nej, klart du inte är, men omväxling förnöjer ju. Jag har under Ligga med P3:s relativt korta livstid hunnit tipsa om en hel del andra, sexrelaterade bloggar.

Här är alla samlade:

  • Kåtspråk - bloggen som samlar snuskiga mail -och smskonversationer för allmän beskådning. Skicka gärna in dina egna!
  • Nouveau Butch - flatblogg som kallar sig "the next wave of optimism/feminism/individualism/charism."
  • Justin Bieber Sexual Frustration Blog - fans delar med sig av sina sexuella fantasier om Justin Bieber. Märkligt men underhållande.
  • Worst of dejtmejl - tjej som publicerar ettriga och pinsamma mail från killar på nätdejtingsidor.
  • Stalkholmed - smygtagna bilder på snygga män på tunnelbanan. Det finns även en Londonbaserad motsvarighet. Huruvida detta är moraliskt rätt eller inte kan diskuteras.
  • Men are objects - tänder du på män och vill kolla på snygga, erotiska bilder på just män? Det här är bloggen för dig.
  • Girls magic beauty - Lesbisk tumblr-blogg som samlar bilder på tjejhångel. Två liknande på samma tema: Adorable lesbian couples och Fuck yeah lipstick lesbians.
  • Kroppsbilder - bloggen där vem som helst kan skicka in en bild på sin kropp. Naken eller påklädd spelar ingen roll, men för att bevisa att vi alla ser olika ut.

Slutligen, två nya tips:
North life sexperience - erotiska blogginlägg där en tjej berättar om sina sexerfarenheter med olika personer. Är dock inte uppdaterad sedan i augusti förra året.
The vagenda - blev tipsad av en vän om denna. Ett inlägg om dagen om sex läggs upp. Sarkastiskt, normkritiskt ibland, men inte tillräckligt mycket.

Hoppas ni hittar något ni gillar!
/Matilda

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista