Hur ska man göra för att få en flickvän?

Tja, jag heter Pontus. Jag har tre frågor:

1. Hur ska man göra för att få en flickvän?

2. Hur ofta ska man runka?

3. Hur ska man vara mot en tjejer för att bli ihop?

------

Hej Pontus!

Jag svarar på fråga 1 och 3 i samma svar. Tycker frågorna rör samma ämne.

1 & 3. När det gäller att hitta någon att bli tillsammans med, finns det inga klara svar. Det är många som är ofrivilligt singlar och har oerhört svårt att hitta någon. Samtidigt, så betyder det att det finns många därute som också vill träffa någon. Mina bästa tips är att du börjar prata med och närma dig någon som du blir intresserad av. Se om ni har något gemensamt intresse - film, promenad, utgång, fiske, dans eller vad det nu kan vara. Efter ett tag så brukar man säga att du märker om personen är intresserad eller inte. Samtidigt är det svårt att fånga upp dessa signaler.

Om du tycker det är svårt att se om någon är intresserad kan du alltid fråga personen. Typ: Åh du verkar vara så härlig, hur känner du för mig? Eller, det kan du ju känna av själv hur du vill formulera dig. :)

Andra sätt att träffa någon kan vara över internet. Det finns flertalet olika dejtingsajter och det är ibland ett lättare sätt att träffa någon på. Du kan befinna dig bakom datorn som ett litet skydd, lära känna personen i din takt och sedan gå på en dejt.

2. När det gäller onani- så tycker jag du ska onanera så mycket du känner för det. Det finns inga riktlinjer på hur ofta eller lite du kan onanera. Gör det som känns skönt och bra för dig! Många som onananerar brukar ha olika perioder; ibland blir det runk ofta, ibland blir det sällan. Jag tycker du ska runka på!

Varma hälsningar, Robert.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista