"Jag gillar verkligen bröst." Foto: FreeDigitalPhotos.net
tio saker om min sexualitet

Vill hitta tjej som tänder på bisexuella killar

Den här listan är inskickad av signaturen Velvet, 28 år.

1: Jag är ses av många som en riktigt reko kille men ändå har jag varit otrogen mot alla mina flickvänner. Men det vet ingen om...

2: I alla mina förhållanden har jag efter ett tag slutat att tända sexuellt på min partner. Kan verkligen tycka om personen och känna en otrolig närhet men den sexuella attraktionen har försvunnit. Det känns inte jätteroligt. Kommer jag aldrig hitta någon som jag kommer att vara sexuellt attraherad av under en längre tid?

3: Jag tycker verkligen att analsex är hett. Både att få och att ge. Älskar verkligen känslan av att bli tagen av en tjej, känna att det är hon som styr och bestämmer över mig. Lika sexigt är det med tjejer som njuter av att bli tagna analt. Trångt och försiktigt i början sen slappnar de av och verkligen njuter av det.

4: Har aldrig haft sex med en kille men fantiserar mycket om det. Att vara den passiva och bara ta emot. Hänger en del på gaysidor som qx och så och chattar med många killar men har inte blivit någon träff ännu. Men känner nu att steget är nära.

5: Kan tända på att höra en tjej berätta om sitt sexliv, vad hon har gjort, hur många hon har legat med, konstiga ställen osv. Samtidigt som det är jobbigt att höra så är det otroligt tändande att höra om hennes tidigare erfarenheter. Och ju mer avancerat och snuskigt desto bättre.

6: Jag gillar bröst. Och då menar jag att jag verkligen gillar bröst. Gärna stora tunga bröst som man kan smeka, slicka och bara titta på. Och det bästa är sen om tjejen vill att man ska spruta på dem när man kommer. Får igång mig.

7: Har alltid fantiserat om att ha sex i en bastu. Är något som är lockande med svettiga, nakna kroppar. Fantiserat både om att ha sex med killar och tjejer i en bastu. Gärna någon form av trekant och skulle gärna testa med två killar samtidigt.

8: Kan ibland ha svårt att bli hård när jag ska ha sex med någon och speciellt när det är en tjej som jag verkligen tycker om. När jag var 18 hade jag en flickvän som jag hade varit kär i flera år men när vi skulle ha sex kunde jag inte bli hård. Tog säkert 10 försök innan vi hade sex första gången. Vilket var otroligt jobbigt. Kände mig väldigt osäker på mig själv och min förmåga då. Och det kan komma tillbaka när jag ska ha sex med någon som jag har känslor för.

9: Tycker om porr och kan ibland komma på mig själv att spendera en hel dag bara på att surfa runt på olika porrsidor. Onanerar inte utan gillar bara känslan av att bli riktigt kåt. Sen efter några timmars surfande onanerar jag men är oftast så upphetsad då att det går väldigt snabbt vilket blir lite av en besvikelse.

10: Börjar nog mer och mer inse att jag är bisexuell men har bara sagt det till ett fåtal personer. Skulle verkligen vilja hitta en tjej som tände på bisexuella killar men verkar svårt. Eller så vill tjejer inte erkänna det. Kan nästan bli avundsjuk på tjejer som kan vara bisexuella och det ses mest som något positivt. Känner att det nästan är tvärtom för oss killar som är bisexuella. Så var är alla ni tjejer som tänder på killar som gillar sex med andra killar? För visst finns ni?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".