Foto: Sandra Qvist/SCANPIX

Dina fingrar dröjer sig kvar

Jag är andfådd när jag fumlar med nycklarna i låset. Dina händer smeker mina höfter och min mage under de genomblöta kläderna och du fnittrar av välbehag varje gång mina läppar når din hals. Vi sprang hand i hand från bussen när regnet började ösa ner, men vi tittade bara på varandra och log.

Jag lyckas få upp ytterdörren efter en stunds fnittrande och vi ramlar in genom den i varandras armar. Jag har knappt hunnit sparka av mig skorna förrän jag känner hur dina kalla fingrar kryper in under min tröja och upp längs min ryggrad.

Jag ryser till av välbehag och vänder mig om för att fånga upp dig i mina armar. Jag för in mina händer under din tröja och smeker dig längs med sidorna. Jag låter mina händer sakta glida upp och kysser varje bit av ny hud som vågar visa sig under de onödiga, blöta kläderna. Du lessnar på att jag segar så jag drar bestämt av dig kläderna och fortsätter kyssa dig överallt.

Du för in dina händer under min tröja och drar bestämt av mig min t-shirt och min huvtröja. Du lägger din kalla hand mot mitt bröst och jag känner redan hur värmen är på väg tillbaka efter den korta springturen i regnet. Du ler och låter dina fingertoppar glida nerför bröst och mage medan du ser mig kaxigt i ögonen och vet hur mycket jag njuter av din beröring. Dina fingrar dröjer sig kvar vid min byxkant och du vet att du jävlas med mig.

Du låter fingertopparna glida fram och tillbaka onödigt länge, så jag avbryter genom att kyssa dig tills du ligger raklång på sängen. Med armarna ovanför huvudet njuter du av mina läppar som leker på din hals. Jag känner hur du ryser när jag nafsar lätt i din örsnibb.

Mina händer vilar mot dina höfter och du sträcker på dig när jag sakta börjar glida med fingrarna uppåt. Min vänstra hand ångrar sig och lägger sig på ditt höftben igen.

Min högra hand har inga tankar på att vända om och mina fingertoppar och läppar fortsätter att utforska din kropp. Din mage, dina revben, dina bröst, höfter, hals, läppar. Jag blir helt uppslukad och du besvarar min åtrå lika eldigt.

Jag andas tungt och tittar in i dina underbart vackra ögon. De lyser av lekfullhet och förväntan. Jag stannar upp och andas in den berusande doften av din kropp och ryser lätt när jag känner hur din hand smeker min kind. Ett leende smyger sig fram på mina läppar och jag ger dig en lång, varm kyss. 

Jag låter mina naglar riva dig lätt när jag drar min hand längs din vad och upp på låret. Jag känner hur len din hud är och att du uppenbarligen hade mer än bara umgänge i tankarna.

Vi hade inlett kvällen med att snacka lite skit på Facebook som vilka idioter som helst och det var där mitt intresse började växa. Det var roligt att lära sig något nytt om dig och vi kom hela tiden på nya samtalsämnen.

Vi hade träffats på festen som planerat. Daniel, som ägde lägenheten och var en gemensam vän, öppnade dörren vid niotiden. Jag kikade nyfiket efter den där tjejen som verkade för bra för att vara sann.

Du kom dit med din bästa vännina och ditt röda lockiga hår föll på plats när du hängde av dig din jacka. Du hade svarta boots, strumpbyxor och en enkel klänning. I öronen dinglade silvriga örhängen. Du log hela tiden.

Det var inte bara mitt intresse i rummet som tändes och jag visste att det gällde att vara högsta hönset om jag ens skulle få chansen att prata med dig i fem minuter.

/Jonas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista