Foto: Peter Alfred Hess/Flickr/CC BY 2.0

Tonårsdröm

Han drog igen dörren bakom sig och kollade på henne när hon stod med huvudet lutat ner och drog smidigt av sig skorna. Det solblekta håret föll ner från hennes axel och hennes rygg blottades. Synen av den släta solkyssta huden fick honom att sprängas inombords och han fick anstränga sig ordentligt för att kväva ett stön. Hon rätade på sig och såg på honom. Han log, hon log.

De hade spenderat kvällen på stan. Ätit på restaurang, promenerat. Det var absolut inte första gången de hade träffats men ändå hade det hela tiden varit en nervös tystnad mellan dem. Inte för att de inte hade saker att prata om utan för att de båda visste vad som skulle hända just ikväll.

Tystnaden hade inte varit jobbig, bara fylld av förväntan och längtan. Nu stod de där och tittade på varandra. Det behövdes inte ord längre. Den ene förstod ändå vad den andre tänkte. Han drog av sig skorna lika smidigt utan att släppa blicken från henne. Han tog två snabba kliv mot henne. Hon kunde känna hans andedräkt mot håret och värmen från den spred sig i hela hennes kropp. Genom huvudet, armarna, ner i bröstkorgen och vidare mot underlivet där det kändes som att den tryckte från insidan i ett försök att ta sig fri. Men det kunde den inte, istället omslöt den varenda del av hennes kön och hon kände tydligt att hon på nolltid blivit våtare än någonsin.

Han lutade sig bakåt för att kunna se på henne, han strök med en darrig hand bort en slinga från hennes ansikte. Han lät handen fortsätta ner till hennes nacke och lät sina fingrar flätas in i hennes mjuka hår. Hon såg på honom med en oskuldsfull blick. Han drog henne lätt mot sig samtidigt som han la sin andra arm rund hennes midja för att låsa hennes kropp i hans famn. Kropparna möttes och båda flämtade till när stöten av värma var ett faktum och ingen längre kunde hejdas.

Han tog hennes huvud i ett stadigt grepp med båda händerna och kysste henne först mjukt men sedan hårdare och ivrigare. Hon lät händerna vila mot hans bröst som nu hävde sig i djupa andetag. Hon lät dem glida ner över kroppen och njöt av att känna musklerna under handflatorna. Hon tog tag i tröjan för att dra av den. Han reste sina armar och slutade motvilligt att kyssa henne. Tröjan var av och hon släppte den till golvet. Hon behövde bara luta sig fram för att sätta läpparna mot hans nyckelben. Hon kysste mjukt på hans överkropp. Axlar, hals, nacke och mage blev täckta av osynliga kyssmärken från hennes längtande mun. Han slängde huvudet bakåt och andades allt tyngre nu. Hon la handen mot hans skrev och kände hans kön. Styv, hård och bultande av längtan. Det var som att den hade en egen puls. Nu kunde han inte vänta längre. Han var tvungen att ha henne nu.

Han tog hennes händer och drog henne med sig genom huset och in på sitt rum. Han brydde sig inte ens om att stänga dörren, de var ensamma hemma. Hon gick in i rummet och ställde sig med ryggen emot honom. Hon tog lätt av sig tröjan och slängde den på stolen. Håret som hängde på ryggen skymde knäppningen till bh:n drog hon undan med ena handen. Hon vred på huvudet och log mot honom över axeln. Det var en inbjudan.

Han gick fram och skulle precis knäppa upp när han istället bestämde sig för att dra ut på det. Det här hände ju bara en gång i hela hans liv. Så han la en arm runt henne och smekte hennes mage ömt. Sedan tog han ett grepp om hennes ena sida och vred runt henne mot sig. Han lutade sig ner och kysste hennes hals samtidigt som han knäppte upp knappen på jeansen. Han lirkade av dem från hennes perfekt formade höfter och även dem gjorde sällskap med de andra kläderna på golvet. Långsamt utforskade han nu hennes kropp. Fingertopparna lät han svepa längs troskanten och hon fick gåshud så mycket hon rös.

Nu tog hon ett stadigt grepp om hans jeanskant och lossade knapparna så våldsamt att han nästan föll omkull.

Hon ställde sig på knä framför honom och drog ner byxorna. Nu såg hon hur kåt han faktiskt var. Kalsongerna putade ordentligt och när hon smekte med sin hand på utsidan av tyget stönade han ännu högre.

Hon kysste huden vid kanten och drog sedan försiktigt av kalsongerna. Hennes rörelser var styrda av både längtan och nervositet. Hon visste inte vad hon skulle vänta sig, hur hon skulle göra. När kalsongerna väl var av fanns där ingen återvändo, men det spelade ingen roll. Nervositeten hade runnit av henne och det enda hon nu fokuserade på var att få honom att njuta.

Hon skulle ge honom något att minnas. Han kände hennes varma händer omsluta hans lem som nu bultade så hårt att det nästan gjorde ont. Först kollade han ner men synen av henne fick honom så upphetsad att han nästan kom. Istället slöt han ögonen och lät vad som komma skulle bli en överraskning. Med lätt hand utforskade hon nu hans kuk. Trots alla de diskussioner hon haft med sina väninnor om hur den skulle se ut och de bilder hon målat upp inför näthinnan, tyckte hon faktiskt att den var fin. Rätt längd och tjocklek i hennes ögon.

Hon lade märket till att hans andhämtning blev tyngre för varje sekund som gick och till slut lät hon honom sluta lida. Hon tog ståndet med en hand och förde sin mun mot det enda hon just nu kunde tänka på. Den var varm, mjuk och fuktig. Fuktig av längtan och förväntan. Nu brydde han sig inte längre om att vara tyst. Han suckade djupt och ljudet ekade tungt och mörkt mellan väggarna. Även om han inte såg så kände han att hon log. Även om hon inte haft en aning om hur det skulle gå till blev hans stön en bekräftelse på att hennes prestation var mer än väl för honom.

Med ena handen om kuken sög hon av honom en bra stund. Hon prövade alla möjliga saker för att se vad njöt mest av. Hon gjorde det som hon hört att alla gjorde. Hon förde huvudet fram och tillbaka och lät sina läppar glida längs med hans bultande kuk. Hon slickade kuken på undersidan och lekte med tungan på hans allra känsligaste punkt. Detta märkte hon blev för mycket för honom då han plötsligt drog sig ur hennes mun. Han log och kysste henne mjukt innan han vände henne med ryggen mot sängen och knuffade ner henne.

Nu var det hennes tur och han skulle inte göra henne besviken. Hon fnissade lite men tände faktiskt på sättet han agerade, beslutsamheten fick honom att, om det nu var möjligt, bli ännu sexigare. Han lutade sig över henne och kysste hennes lår, mage, nacke och till sist mun. Han lirkade in sin hand under hennes rygg och knäppte upp bh:n. Långsamt drog han banden av hennes axlar och lät bh:n äntligen falla till golvet.

Han kupade sin hand om hennes ena bröst och kramade det försiktigt. Han lutade sig sedan ner och kysste det perfekt formade bröstet flera gånger om. Han hörde hur hon började andas tungt och snart började även hon att stöna.

Han lekte med tungan och ju mer hon stönade desto mer slickade han. Till slut kunde hon inte hantera det längre och tog tag i hans huvud och tryckte det varsamt ner mot hennes underliv.

Han tog tag i trosorna och drog snabbt av dom. Han tvekade inte utan började direkt leka med fingrarna i hennes våta öppning som nu inte vara så trång som den brukar. Hon hjälpte honom och visade hur hon ville ha det och efter ett tag låg hon bara och blundade med ett stadigt tag och lakanen. Hon åmade sig i full njutning och stönade högt. Han lade sin tungspets mot hennes g- punkt. Han lekte med klitoris samtidigt som han tryckte in två fingrar i hennes öppning. Hon rörde sina höfter med hans och det dröjde inte länge förrän hon kom. Hon kom i vågor och inga små utan stora flodvågor. Han märkte när hon kom. Hon skakade och tog tag i hans hand. Han använde den andra handen och fortsatte att massera hennes sköte, han kysste hennes hårt och ivrigt. Kyssen gled över i ett sensuellt hångel och när de slutade räckte endast en blick för att båda skulle förstå vad som kom härnäst.

Han sträckte sig mot nattduksbordet och plockade fram den lilla förpackningen med kondomer. Hon hjälpte honom att ta på en, sedan la han sig på henne och trängde långsamt och försiktigt in i henne. Kuken kändes större i henne än vad hon hade trott men det gjorde henne bara ännu kåtare. Han arbetade med höfterna och deras händer var överallt. De smekte varandra samtidigt som han var inne i henne. De blev ett, för att säga det med ett klyschigt uttryck. De rullade runt och hon satte sig på honom och red honom. Hon rörde sig snabbare och snabbare tills hon kände att han var nära att komma. Då började hon smeka sig själv och någon minut senare kom de tillsammans. Orgasmen var enorm och båda föll ihop, andfådda och utmattade. Hon la sig i hans famn och kysste honom en sista gång innan det blev helt tyst i rummet. De låg och tittade på varandra en stund innan de hörde att ytterdörren låstes upp och öppnades, steg i hallen och båda brast ut i skratt…              

/Oskulden

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista