"Hon frågade mig om jag hade något emot att få min fitta rakad" Foto: FreeDigitalPhotos.net

Raka rör

Matilda läser "Raka rör"
4:44 min

Jag är en tjej på tjugofem år som länge trodde att jag var en helt killintresserad tjej, och fram till och med gymnasiet hade jag inte känt något som helst sexuellt intresse för andra tjejer. När jag väl gick på universitet så började att känna att det kanske fanns något i alla fall med andra tjejer, men eftersom jag alltid varit mycket blyg, så var det aldrig något som jag ens tänkte på att utforska närmare. Jag kände mig helt tillfreds med mitt småborgerliga heteroliv.

Så började jag att jobba på en reklambyrå i en annan, mindre stad. Även om jobbet var mycket stimulerande och jag hade några snabba ligg med några av stadens killar, så började jag så smått att tänka mer på hur det skulle vara att ha något ihop med en annan tjej.

En dag började en äldre tjej på jobbet. Efter hennes första vecka där, frågade hon mig och mina jobbkompisar om vi inte kunde hitta på något som ”happy hour” efter jobbet på fredag. Sagt och gjort. Vi var ett halvdussin jobbarkompisar, alla tjejer, som styrde stegen till en uteservering, där vi beställde lite mat och njöt av hur skönt det var att kunna koppla av i det sköna vädret, efter ännu en stressig vecka på jobbet. Och några öl för mycket blev det också, tillräckligt många för att jag skulle besluta mig för att lämna bilen där och ta bussen hem. Men Erika, som den nya tjejen hette, hade ett annat förslag. Det visade sig att hon inte bodde så långt ifrån mig, och eftersom hon inte hade druckit alkohol, så erbjöd hon att köra oss båda hem.

Självklart så accepterade jag det erbjudandet. Även om vi inte hade hade konverserat så mycket tidigare under kvällen, det verkade som Erika också var en blyg tjej, så blev det annorlunda när vi två var ensamma i bilen. Hon berättade att hon hade flyttat hit från en större stad, efter att ha skiljt sig från sin man, när hon upptäckt att han hade hade haft en älskarinna under de senaste fyra åren. Hon kände sig mycket besviken och ensam, så flytten var ett sätt att försöka börja ett helt nytt liv. Jag tyckte synd om henne och började berätta om mig själv. Vi kom verkligen bra överens, och när vi närmade oss vår stadsdel så kändes det naturligt, när hon frågade mig om jag inte ville följa med henne hem på en kvällsmacka, vilket jag naturligtvis inte sade nej till.

När vi kom fram till hennes lägenhet, så ursäktade hon sig att allt ännu var så rörigt där. Hon hade inte haft tid att packa upp de flesta flyttlådorna, utan tänkte försöka göra det pö om pö och betänka väl om vissa saker skulle användas eller rent utav slängas och ersättas med annat. Jag förstod att hon hade flyttat ut från sin ex-man i största hast.

Hon erbjöd mig en god utländsk öl och satte även fram en likadan till sig själv. Hon var alls inte nykterist, som jag tidigare hade trott, utan hade hållit igen för att inte riskera att göra bort sig inför sina nya arbetskompisar. Hon hade verkligen en kulinarisk hand, den varma smörgåsen var helt makalöst god och snart följdes den av ytterligare en god öl.

Vi satt där och hade det verkligen mysigt, när hon plötsligt såg mig djupt in i ögonen och frågade mig om hon fick kyssa mig. Jag blev verkligen överraskad, men i mitt upprymda tillstånd så kändes det inte alls konstigt, och snart så satt vi där och grovhånglade!

Om jag hade tvekat tidigare på mitt interesse för andra tjejer, så var det som helt bortblåst nu. Det vi gjorde kändes som det mest naturliga två människor kunde göra tillsammans, och därför dröjde det inte så länge innan vi klädde av varandra och lade oss ned på hennes smala säng för att smekas med all frenesi.

Erika hade rakat sitt sköte och snart var jag ivrigt slickande hennes kön och lapade i mig alla hennes safter, som om de var droppar av den ädlaste champagne. 

Att få känna Erikas fontänorgasm i min mun var något helt överraskande, men jag slickade i mig varenda droppe av det som hennes underliv producerade. Sedan blev det hennes tur att ta hand om mig. Först frågade hon mig om jag hade något emot att få min fitta rakad, för hon tyckte att det var finaste man kan njuta av i världen. En sådan begäran kunde jag naturligtvis inte avspisa, och Erika visade verkligen hur bra hon var på att avlägsna varenda hårstrå från min blygd. När hon visade upp sitt (och mitt) mästerverk i en spegel som hon satte framför mig, precis som frissan brukar göra, så blev jag helt upphetsad av hur fin min egen fitta var. Den lilla klittan med sin kappa kompletterades av ett par symmetriska blygdläppar, som snart började att svälla för att avslöja det underbara som doldes innanför.

Nu var det Erika som fick smaka på min nektar. Hon berättade senare att hon hade haft ihop det med en annan tjej, när hon gick på universitetet, men sedan hon hade mött sin man, så hade hon alltid varit honom trogen. Därför kändes nu så befriande att få återgå till att äntligen få slicka fitta igen, och det visade hon sig vara en mästarinna på att utföra.

När jag kom, så var det med sådan kraft att jag aldrig hade känt något ens i närheten av det tidigare.

Från denna dag, så fanns det inget tvivel om vad jag föredrog, både utanför, och framför allt, i sängen. Erika och jag flyttade ihop bara några veckor senare, och nu är det jag som har lärt mig allt om fittrakningens ädla konst. Vi har det underbart ihop när vi har sex tillsammans, och för att få till det där allra extra, brukar vi dra oss tillbaka och raka varandra så ofta vi kan.

Och, vi är så lyckliga!

/Dubbelrakade

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".