Foto: Fredrik Persson / SCANPIX

MC-resan

Som ganska nybliven medlem i en rikstäckande MC-klubb beslutade jag mig för att åka med på en resa som klubben arrangerade. Den gick med flyg till Malaga där vi hyrde motorcyklar och gjorde dagliga utflykter. Jag som ensam resande skulle få träffa en hel del nya bekantskaper med samma intresse som jag själv, detta var något som jag såg fram emot med tillförsikt. De flesta var par eller två kompisar som reste ihop men förutom mig själv var det tre tjejer och två killar som reste ensamma. Eftersom det bara var dubbelrum bokat så blev det till att dela hotellrum med nån man inte kände sen tidigare. De två andra killarna var nånstans runt 25 år och två av tjejerna var som jag lite över 35 medan den tredje tjejen var runt 20.

Resledaren föreslog att de två kvinnorna som var jämngamla skulle bo ihop och grabbarna på 25 kunde dela på ett rum. Nu återstod jag och den unga tjejen, resledaren skruvade på sig och rådgjorde med sin kollega, skulle de sätta ihop henne med en medelålders gubbe i ett rum eller hur skulle de lösa detta ty det fanns så klart endast ett rum kvar och inget av paren var beredda på att dela på sig så att tjejen kund få bo med en annan kvinna. Någon föreslog en extrasäng hos de två kvinnorna men hotellet var inte villiga till detta då de påstod sig inte han nån extrasäng och dels pga att rummens ventilation och utrymme inte tillät mer än två sovande och när vi fick se rummen så var där inte plats till nån mer säng heller.

Nu återstod en sista lösning. I en byggnad en bit ifrån hotellet fanns en sovsal som rymde ca 20 pers. Den av oss som kunde tänka sig att bo där skulle få en slant tillbaka på vad resan kostat men då skulle man också få bo med en massa helt okända människor och dessutom komma ifrån gemenskapen så detta var inget som någon av oss var så intresserade av. Jag tog tjejen åt sidan och frågade henne om hon trodde vi skulle kunna dela rum och jag lovade att respektera hennes integritet och ge henne det utrymme hon behövde när hon skulle duscha och byta om osv. Hon köpte förslaget och svarade artigt att hon skulle respektera mig på samma sätt.

Nu när detta var löst så intog vi våra rum och resledarna verkade aningen lättade. En vaktmästare från hotellet följde med upp och lossade sängarna ifrån varandra och drog isär dem så det blev två enkelsängar istället för en dubbel. Vi skulle samlas i restaurangen kl. 18 så nu hade vi ca två timmar till att vila och göra oss i ordning till middagen. Inne på vårt rum så pressenterade vi oss för varandra, hon hette Emilie och var precis som jag gissat just 20 år, hon kom från Umeå och jag är från södra Sverige så bara detta var ju intressant då jag aldrig varit så långt norrut och hon aldrig i Blekinge där jag bor så vi kan nog ha lite att prata om. Jag ville lägga mig och vila en stund men Emilie ville duscha med en gång och göra sig klar, tjejer behöver ju cirka två timmar till sånt. När hon packat upp sina kläder i garderoben så tar hon lite grejor med sig in i badrummet för att duscha, jag säger åt henne att ropa åt mig när hon är klar så ska jag gå ut ur rummet så hon kan klä på sig ifred.

– Det blir bra säger hon och låser om sig.
Lite ful gubbe är jag allt för när jag hör att hon sätter på duschen så tittar jag lite i hennes garderob och det är väldigt sexiga underkläder hon har med sig, dem skulle man vilja se henne i och när jag kollar i hennes resväska som hon nästan tömt så hittar jag en paket kondomer i det lilla facket i locket dock ingen sexleksak som jag nästan hoppats på. Jag lägger tillbaks grejerna i väskan precis som det låg och sen lägger jag mig för att vila.

Jag slumrar nog till med en gång men plötsligt vaknar jag av att nåt rör sig i rummet och jag tittar upp. Då står Emilie i rummet insvept i ett badlakan och smörjer in sina ben. Jag ursäktar mig med att jag sovit och Emilie svarar att hon kallade på mig men jag snarka så högt att hon gick ut i rummet i alla fall. Jag säger att jag kan gå in i duschen så hon kan klä sig ifred, så löste vi den lilla kollisionen. Klockan sex sitter vi i restaurangen och äter middagen och har allmänt trevligt men vi uppmanas att ta det väldigt lugnt med alkohol då vi ska ut och köra klockan 9 dagen efter. Efter maten och endast ett glas vin för mig så får jag så förskräckligt ont i huvudet så jag går och lägger mig med några huvudvärkspiller och hoppas att värken ska ha släppt till morgonen.  Innan jag går upp på rummet så säger jag till Emilie att hon inte behöver knacka som vi kommit överens om att vi ska göra innan vi går in då jag troligtvis sover och jag vill inte att hon ska väcka mig.

Jag har nog sovit i ett par timmar när jag återigen vaknar av att någon är i rummet. Jag öppnar lite mitt ena öga men låtsas att jag fortfarande sover,  det är Emilie som smugit sig in och hon lyser med sin mobil för att inte störa mig. Jag ser hennes konturer i rummet och hon verkar leta efter nåt sen klär hon av sig och jag får en liten skymt av hennes bröst innan hon kryper ner i sängen. Jag försöker andas tungt så som jag tror jag låter när jag sover och fortsätter att kika på Emilie som nu lagt sig på sidan med ryggen mot mig.

Just när jag är på gång att somna igen så hör jag att hon vänder sig i sängen och jag kikar på henne igen. Jag ser att hon lägger sig på rygg och drar upp knäna något sen tycker jag mig se något röra sig vid hennes bröst. Jag börjar fundera på om hon verkligen ligger här och onanerar intill mig men bestämmer mig för att så kan det inte vara.

Några minuter senare blir hennes andning tyngre, antingen så håller hon på att somna eller så är det som hon onanerar och ytterligare nån minut senare så slutar hon att andas och spänner sig. Då är jag säker på att jag precis bevittnat en tjej på lite över tjugo år som nyligen tillfredsställt sig själv.

När jag vaknar på morgonen så har Emilie just gått upp ur sin säng och är på väg ut i duschen, jag får ännu en gång se hennes bröst fast nu i något bättre lyse, gardinerna är fortfarande fördragna men dagsljuset slinker ändå in och lyser upp rummet tillräckligt bra. Hon har ett par mycket snygga och välformade tuttar som jag mer än gärna skulle vilja känna på men jag får väl nöja mig med att drömma och få en titt då och då. Efter frukosten så var det samling med hojarna och körinstruktioner. Emilie var lite ovan vid körning i grupp så hon tydde till mig och bad mig hjälpa henne om hon skulle komma efter. Jag sa åt henne att jag ligger bakom och jag har hyfsad koll på kartan om det skulle bli problem, dessutom har jag GPS med mig om det skulle bli problem. Förutom otroligt fina MC-vägar och en fantastisk utsikt så kunde jag vila ögonen på Emilies välformade rumpa som jag hade förmånen att få ha framför mig. Jag måste få säga att det finns inget vackrare än en välsvarvad dam i ett tajt skinnställ och de pauser vi tog så knäppte hon upp överdelen och lät sin överkropp få lite svalka och hennes fina tuttar avtecknade sig innanför understället. Det var mer än jag i gruppen som uppskattade hennes kropp, det märktes fastän ingen sa något.

Framåt kvällen är vi tillbaka på hotellet och jag låter Emilie gå in och duscha först medan jag och två andra killar som heter Anders och Peter svalkar av oss med varsin öl i baren. Vi har gott om tid innan middagen så det är inget stress och Emilia kan få rummet för sig själv en timme även om jag gärna velat vara i rummet och kanske få se lite av henne igen. Jag får höra genom Anders att de andra kilarna är lite avis på mig som får bo ihop med denna söta flicka och de skojar om vad vi gör på kvällarna. Jag instämmer i att hon är söt men dementerar bestämt att det ät nåt fuffens mellan oss. En timme går fort när man har trevligt och vi går upp till våra rum för att också ta en dusch och jag knackar på dörren och Emilie säger att det går bra att kliva in. Där inne sitter hon i bara trosorna och en T-shirt och sminkar sig och jag stannar till lite i dörren varpå Emilie säger att om det är okej för mig så gör det henne inget att jag får se henne så här. Jag går in och stänger dörren och säger.

– Då får du stå ut med att se mig i kalsonger också.
Hon skrattar lite och svarar att det ska hon nog klara av. Så här flyter dagarna på och Emilie börjar röra sig allt mer obehindrat i rummet fast jag är där, vi duschar och byter om utan att den andre behöver gå ut. Nu börjar hon till och med släppa badlakanet på golvet när hon duschat utan att ha nåt under och ta på sig trosor och Bh medan jag finns i rummet, visserligen med ryggen mot mig men när hon böjer sig framåt så syns hennes snippa en aning.

En kväll blev det ganska mycket festande men det gjorde inget för dagen därpå skulle vi inte köra utan bara slappa och bada och när vi gick upp på rummet samtidigt både fnittriga och glada så säger Emilie.

– Vad synd att det inte är nån dubbelsäng längre så man kund ligga och kramas lite innan man somnar.

Jag tar henne inte så mycket på allvar utan tror bara hon skojar då det har blivit lite mer av den typen av snack när vi blivit lite berusade. När Emilie kommer ut ur badrummet i bara trosorna med brösten rakt emot mig så får jag behärska mig för att inte ta på dem. Jag talar om för Emilie att hon har en fantastiskt fin kropp, hon uppskattar komplimangen och vickar lite på höfterna som om hon vill reta mig lite.

– I natt ska jag sova näck, säger hon, tar av sig trosorna rakt framför ögonen på mig och jag får se hennes renrakade mus i all sin prakt.

När jag ska kissa så märker jag att min kuk styvnat något och inte blir det bättre när jag tänker på att hon ligger naken där inne.

– Sover aldrig du näck? frågar hon mig när jag kommer tillbaka.
– Det händer, men jag vågar inte släppa ut honom nu med så fint sällskap här intill, säger jag med glimten i ögat.

Emilie skrattar lite åt mitt torra skämt medan jag släcker lampan. Nu tror jag att vi ska somna men jag kan inte sluta tänka på hennes nakna kropp och mitt stånd vill inte lägga sig så jag ligger och tar lite försiktigt på mig själv. Plötslig märker jag att det rör sig under Emilies täcke och jag tror banne mig att hon onanerar igen.

Jag drar nu lite i min kuk fram och tillbaka men jag vågar inte runka ordentligt så jag avslöjar mig. Jag funderar på om jag ska gå in på toaletten och få det gjort eller om jag kan hålla mig men plötsligt hör jag ett väldigt svagt gnyende och jag ser allt intensivare rörelser under hennes täcke.

Jag ökar takten med min hand så mycket jag vågar och plötsligt reser sig Emilie ur sängen och går in i badrummet. Jag hör hur hon öppnar dörren och stänger den igen, direkt tar jag ett stadigt grepp om kuken och runkar med full kraft, jag tänker inte på konsekvenserna om jag skulle komma. Plötsligt tänds lyset och där står Emilie helt naken och säger.

– Ha! Där fick jag dig.

Hon hade lurat mig, hon gick aldrig in på toan utan gömde sig bak hörnet bara för att se vad jag gjorde.

– Jag tycke väl att jag hörde dig leka med dig själv säger hon medan hon själv smeker sina bröst.
– Vill du inte leka lite med mig istället, frågar hon och tar sig på musen också.

Innan jag hinner svara så går hon runt sängarna och för sin säng intill min så det blir en dubbelsäng igen, sen kryper hon ner under mitt täcke och börjar klamra sig fast runt min kropp. Jag känner hennes fuktiga sköta mot mitt lår och hon lirkar av mig mina kalsonger och lägger sin lena mjuka mage över mig kuk och gungar lite fram och tillbaka.

– Ojdå, lite fuktigt redan, säger hon när hon känner med fingrarna på sin mage att lite försats kletat av sig där.

Jag ber henne sätta sig upp för jag vill se henne och hon ställer sig på knä gränsle över mig och hon börjar smeka sig över hela kroppen innan hon stimulerar sin fitta så det riktigt låter om det. Min kuk står nu rakt upp under henne så hon kan bara sjunka ner på den men hon har inget skydd så vi måste ta på en kondom först. Emilie går bort till sin resväska för att ta en och när hon kommer tillbaka så lägger jag henne på rygg och kryper ner mellan hennes ben. Jag slickar henne en bra stund, hon blir blötare och blötare medan hon gnyr som en hundvalp. Jag vet inte om unga tjejer smakar bättre eller om jag inbillar mig men det är nåt helt annat än de kvinnor jag haft den senaste tiden. Inte för att de har smakat illa men denna unga kvinna är nåt alldeles speciellt. Jag stoppar två fingrar i henne och känner att hon är tajtare än vad jag annars är van vid.

När jag känner mig nöjd, om man nu kan bli det, ställer jag mig upp, Emilie sätter sig upp och tar min kuk i sin mun ett litet tag men sen säger hon att hon inte är så förtjust i att suga men att hon mer än gärna vill ha den i fittan. Hon tar på mig kondomen sen lägger hon sig på rygg och pullar sig lite medan jag står och runkar med kondomen på. Jag böjer mig ner och slickar lite till innan jag lägger mig på henne och Emilie styr vant in kuken i fitthålet. Herregud vad skön hon är, hon lyfter upp benen och lägger dem på min rygg och klämmer åt så jag ska komma riktig djupt in i henne. Jag knullar henne medan hon kysser mig intensivt och hon tar ett tag om mitt huvud och stirrar mig i ögonen som om hon vädjar till mig att jag inte ska sluta förrän hon kommit. Jag gör mitt bästa för att hålla tillbaka men till slut går det inte mer och jag släpper min sats i kondomen medan Emilia kvider att jag måste fortsätta. Jag knullar henne så länge jag kan men snart går det inte mer och jag måste sluta. Hon släpper mig motvilligt men jag måste ta av kondomen innan den åker av inne i henne och jag tycker synd om henne att hon inte fick komma.

Jag går in på toa, slänger kondomen och tvättar av mig. När jag kommer in igen så ligger hon fortfarande naken och smeker sig lite försiktigt och jag visar medkänsla för henne.

– Fan, jag var så nära, jag har aldrig kommit vid ett samlag innan men nu trodde jag det skulle gå.
Nu blir jag ännu mer ledsen att jag inte kunde hålla mig.
– Kom så får jag hjälpa dig.

Jag lägger mig på sidan bakom henne och kysser henne på nacken medan jag har en hand på hennes bröst och med den översta fingerknullar jag henne och snart är hon på gång igen och slutligen kryper jag ner mellan benen igen och kör jag min specialitet med två fingrar djupt inne i fittan mot främre slidväggen där G-punkten ska finnas samtidigt som jag slickar och suger på klitoris så tar det inte lång stund innan hon spänner sin kropp i en båge och orgasmen är ett faktum. Emilie tackar mig för att jag inte övergav henne men så hon sa "imorgon så ska jag banne mig komma innan dig, det måste du lova". Hon fattar nog inte hur en man är skapt, det där kan man inte själv bestämma men jag lovar att göra vad jag kan.

Dagen därpå är vi några killar som går längs butiksgatan och jag får syn på en sexshop. Jag går givetvis inte in där då men några timmar senare smyger jag förbi igen och går in och frågar om de har nån sorts bedövningssalva för att hindra förtidig utlösning. Detta har de inte men hon skriver nåt på en lapp och skickar mig vidare till ett apotek som säljer en kräm till mig att smörja in ollonet med. Senare på kvällen när jag, Emilie, Anders och Peter tagit ett kvällsdopp så ska vi gå och provsmaka whiskeyn som jag köpt. Emilie gick upp i förväg då hon behövde gå på toa och när vi kommer upp till rummet så knackar jag på dörren som vi kommit överens om och Emilie svarar.

– Kom in!
Jag öppnar dörren och innanför står Emilie spritt språngande näck. Anders och Peter håller på att tappa hakan och Emilie kastar sig ned på golvet och jag drar igen dörren igen.
– Vad fan var det där? Säger Anders med ett stort leende.
– Emilie, svarar jag.
– Ja, men naken, säger han.
– Ja, jag fattar ingenting, svarar jag.

Strax efter öppnas dörren och då har Emilie fått på sig lite kläder. – Ni kan komma in nu, säger hon ganska röd i ansiktet. Emilie förklarar att hon svarade kom in utan att tänka sig för och jag tror att killarna köpte det.

– Fan vilken lyckans ost du är som har sånt lammkött på rummet, säger Peter så att Emilie också hör det.
– Ja, men det är grymt att bli frestad men inte få röra, svarar jag.
– Som att vifta med godis framför ett barn utan att bjuda, fyller jag på med.

Både Emilie och killarna skrattar gott åt det sen skålar vi med whiskeyn alla fyra. När Anders och Peter gått och jag stängt dörren efter dem och jag vänder mig om då står Emilie lika naken som hon gjorde när vi kom.
– Din jäkel, säger hon.
– Jag som just hade värmt upp för att har lite försprång på dig och så har du folk med dig, nu får jag börja om säger hon och tar fram en liten vibrator som hon införskaffat under dagen.
– Tänk om jag stått så här, säger Emilie och sätter upp ena benet på sängen och stoppar in vibratorn i fittan.  
– Det var nämligen min tanke först, fortsätter hon.  
- Jo, det hade varit lite svårare att förklara bort, konstaterar jag.
– Fortsätt du, jag måste gå på toa först.

Jag tar med mig krämen in och smörjer in ollonet efter att jag tvättat av kuken. Sen går jag in och ger henne en riktig omgång oralsex med hjälp av hennes vibrator. Hon smakar precis lika ljuvligt som dagen innan. Nu kvider hon efter kuk och det ska hon få. Hon har en kondom i handen som hon ger mig och medan jag sätter på den så knullar hon sig med dildon. Sen lägger jag mig på rygg och ber henne rida mig. Först med ryggen mot mig så jag kan studera hennes bakdel och jag ser hur min kuk spänner ut hennes hål. Det är nästan så att hon är för liten men vi tycker båda att det är otroligt skönt.

Jag ber henne att vända sig om så jag kan se hennes ansikte och även leka lite med klittan medan hon rider. Den bilden skulle man vilja ha förevigad men jag får nöja mig med att ha den i mitt minne. Emillie är helt otroligt uthållig, hon sitter på huk och rider mig i flera minuter utan att ta stöd med händer och med ren benstyrka åker hon upp och ner längs min påle.

Hon har en så bra precision att precis innan kuken är ute ur fittan så vänder hon neråt igen så den hela tiden håller sig i henne. Men till slut vill hon ligga på rygg och bli påsatt.

När hon klivit av mig så frågar jag om jag får ta ett kort på henne med mobilen, jag måste få ha henne kvar på något sätt. Förvånande nog så tillåter hon det och jag får några bilder dels helt oskyldiga men nakna och några där hon leker med sin fitta och med dildon. Sen lägger jag mig på henne och hon drar upp ena benet så fittan öppnar sig och kuken kan glida in utan hjälp av några händer. Nu knullar jag henne och viskar till henne hur fantastisk hon är tills hon tjuter av njutning.

– Tack! Tack, säger hon flera gånger.
– Äntligen, vilken skön känsla att få komma när man är fylld av en härlig styv kuk.

Nu vill hon inte släppa taget om mig men jag vill fortsätta för jag har ännu inte kommit. Jag fortsätter att knulla henne men nu verkar det som att jag inte kan komma, salvan verkar ju funka i alla fall. Jag tror jag knullar i tio minuter till och hon verkar nära att komma en gång till men hon gör det dock inte sen undrar hon ifall jag är klar snart för hon börjar bli lite öm i fittan av allt bankande. Till slut får jag ge upp, det går inte och jag somnar med ett stånd.

Jag vaknar före henne och tar en morgondusch. När jag är klar och står och torkar mig så hör jag ett surrande ljud från rummet och när jag går ut så ligger Emilie utsträckt helt naken på sängen. Händerna har hon bakom huvudet och vibratorn har hon stoppat in i fittan. Den ligger där och vibrerar utan hennes hjälp och hon tittar mot mig och undrar om jag vill fortsätta där jag slutade igår. Hon tyckte synd om mig som inte kom och vill att jag ska få göra det nu. Denna gång tar jag ingen kräm på utan jag hämtar en kondom i hennes väska och tar på den. Jag går ner mellan benen och tar ut dildon med min mun, kryper upp och hon tar den delen som varit inne i henne i sin mun och suger av den medan jag stöter in i henne. Jag frågar om hon gillar smaken av sin fitta. Svaret som jag får gör att jag nästan kommer med en gång.

– Inte bara min egen säger hon med ett lömskt leende.
Hon gillar alltså tjejer också. Denna gång förenas vi och kommer samtidigt efter bara någon minut.

De återstående dagarna körde jag bakom Emilie och tittade på hennes snygga häck och på nätterna knullade vi som kaniner och till slut var det dags att åka hem. Med över 120 mil emellan oss så blir det inte så att man springer ner dörrarna hos varandra men vi har bestämt att vi ska träffas på ett hotell i Stockholm framöver för både hon och jag vill uppleva våra stunder igen. Tills dess så får jag nöja mig med att runka till de bilder jag tog med telefonen.

/MC-rider.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".