Foto: Courtney/Flickr/CC BY 2.0

"Han tar mig med storm, men jag vill bara ha kärlek"

Han ser trött och frusen ut när jag kryper ner intill hans nakna kropp. Jag fryser lika mycket som han och vi lindar in oss i varandra. Hans mjuka hud är det finaste mina fingertoppar känner till. Hans händer är kalla och jag kramar dem hårt i mina för att ge bort lite värme. Han smeker min mage, mina bröst, min hals och tillbaka ner till min höft och rumpa. Han frågar varför jag har trosorna på mig fortfarande och jag svarar att det är hans uppgift att ta av mig dem. Och det gör han.

Han ber mig vända mig om och jag landar lätt med huvudet intill hans bröst. Jag gör mig liten och kryper så nära jag kan. Min ena hand får smeka honom över bröstet, ner över hans mage och när jag når till insidan av hans lår kniper jag hårt om det och han hoppar till. Han är hårdare nu. Större, pulserande och mer längtansfull än tidigare. Mina fingrar lindar sig om honom, kramar och smeker i svepande rörelser. Jag känner även att det har runnit till lite i mig. Ur mig. 

Vi ligger halvt på sidan och kramar varandra när hans nu varma hand letar sig in mellan mina ben. Jag är våt och han drar försiktigt med fingrarna mellan mina läppar.

Jag är så skakis i kroppen att jag bara vill falla ihop. Jag vill lämna min kropp i hans händer och låta honom utforska den sakta. Hans fingrar tar sig upp till klitoris och hans beröring får mig att tappa kontrollen. Jag vill att han ska dra ut på det. Jag vill inte komma. Jag har väntat så länge på det här och jag vill känna lugnet före stormen. Jag älskar hans hand, hur den rör sig och med två fingrar pressar han sig djupt in i mig. Han snuddar vid min g-punkt som just nu känns helt enorm inuti mig. Hans fingrar vickar sakta till en början och ökar snabbare för varje rörelse. Jag gräver in mig i hans varma hud, borrar in ansiktet i hans hals och stönar högt. Han möter min mun med förlamande kyssar och jag vet inte längre vad jag heter eller var jag bor. 

Känslan blir djupare och jag hör honom viska intill mitt öra att han vill att jag ska komma. Jag släpper taget och orgasmen är så intensivt härlig och skön att jag tror att jag ska svimma. Han håller mig så nära, kramar om mig, låter mig få komma till sans och andas ut bredvid honom. Jag känner värmen i hans kropp. Hur ömt han ser på mig och känslorna bubblar i mitt bröst. Han är så vacker just nu. När han ler, ser igenom mig och kysser mig så mjukt och försiktigt. Jag vill gråta, skratta, falla omkull med honom och säga att jag är hans för evigt. 

När min kropp har lugnat sig lägger jag mig med överkroppen över hans midja. Jag hungrar efter honom med mun och tunga. Med en arm lindad om hans lår, delar jag på hans ben och kysser honom i ljumsken. Min hand lindar sig om hans kuk och jag sluter min mun om hans ollon. Han smakar sådär lagom salt och jag låter honom fylla upp min mun i en enda rörelse. Mina händer letar sig ner till hans rumpa och jag smeker honom försiktigt mellan skinkorna. Hans reaktioner värmer i mig. 

Han har vänt mig ner på sidan och med händer, mun och tunga tar vi hand om varandra. Han slickar mig girigt, pressar sig in i mig och gör mig allt våtare.

Vi gör det här länge och njuter av att höra varandra. Jag längtar efter honom nu. Att få vara ett med honom, känna hur mina slidmuskler kramar hårt om honom.

Han ställer sig på alla fyra och vänder ner mig på rygg. Han ser ut som en hungrig varg med ögonen fästa på sitt byte. Jag ber om honom. Jag vill känna hur han förenar sig, sluter mig i sin famn och sakta börjar röra sig över mig. Jag längtar så mycket efter honom och när han sakta glider upp i mig blir jag hel på allvar. Han älskar med mig. Vilt, hårt och passionerat. Det är bara vi, våra händer, våra andetag. Våra hjärtslag i takt. 

Han får mig att komma om och om igen. Med mig på rygg, gränsle över honom och på sidan. Vi har de mest omöjliga ställningar och vi påminner om ett ryskt cirkusnummer. Jag är yr, känslig och det ömmar överallt. Han är skön, han gör mig härlig och fri. Hans kyssar längs med sidan av min midja, ner över min höft och in mellan skinkorna. Han äter upp varenda centimeter av mig. Jag ligger nu med huvudet på insidan av hans lår, smeker, kysser, suger och slickar.

Jag ger hans g-punkt uppmärksamhet och han blir allt hårdare och mer upphetsad. Han är nära nu.

Jag känner vibrationerna när han tömmer sig i min mun, över min hals och ner över brösten. Vi andas en stund och jag smeker honom försiktigt över magen. En stund senare, när vi är rena igen, bäddar jag ner honom under täcket och han lägger sin arm i en gest för mig att vila mig på den. Jag fylls av värme och borrar in mig nära honom. Vi pratar en stund och han somnar nästan mitt i en mening. Min hand stryker försiktigt hans hår, kysser hans kind och jag somnar sedan med hans hårda hjärtslag intill mitt öra. 

/Anonym

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".